Vize İçin Başvurup Bekleyen veya Sonuç Alan Arkadaşların Tecrübeleri

Başlatan celik_mehmet, Ocak 20, 2008, 03:43:40 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

koray_efe_7

Eddelbüttlerstraße 47a
21073 Hamburg

Tel.: 428 88 62-32
Di. 14–17 Uhr
Do. 11–13 Uhr
kayit saatleri ve günleri ve telefonu  sadece bu gün ve saatte kayit yapabilirsin. persembe ben ordayim  saat 14. 30 da dersim basliyo elimden geldigi kadar yardim etmeye calisirim sana gel bi bak gör istiyosan. geleceksen haberim olsun saat 14.15 te kapida bekleyim seni. bye

koray_efe_7

az önce yazdigim adres Harburg.. bide bu adres var orda da kayit yapaliyosun.

Schanzenstraße 77
20357 Hamburg

Lageplan/HVV

Tel.: 428 41-3238
Fax: 428 41-3033

E-Mail: DaF@vhs-hamburg.de
Öffnungszeiten

(Information und Persönliche Anmeldung)

Mo.  15.00–18.00 Uhr
Mi.  10.00–13.00 Uhr
Do.  15.00–18.00 Uhr 
1. 5 yil oturum almissin hayirli olsun. Allah pisman etmesin.

rose_iz

Alıntı yapılan: SEYHAN69 - Ekim 08, 2008, 11:27:13 ÖÖ

hayırlı olsun.çok sevındim ve çok şaşırdım.hemen verme imkanlarıda var mı demek vizeyi?
tesekkur ederim. darisi sana insAllah. ewet ewt oraya gelen herkeze hemen vize veriolar.  cunki gerekli arastirma zaten sen gelmeden oldugu icin burda uzatmiolar. yanliz benim esimden tekrara maas bodrosu istediler. bide alman vatandasi disindakilerden 60 euro aliolar vize icin gene. gitcek olanlarin dikkatine

rose_iz

Alıntı yapılan: koray_efe_7 - Ekim 08, 2008, 02:45:02 ÖS
Eddelbüttlerstraße 47a
21073 Hamburg

Tel.: 428 88 62-32
Di. 14–17 Uhr
Do. 11–13 Uhr
kayit saatleri ve günleri ve telefonu  sadece bu gün ve saatte kayit yapabilirsin. persembe ben ordayim  saat 14. 30 da dersim basliyo elimden geldigi kadar yardim etmeye calisirim sana gel bi bak gör istiyosan. geleceksen haberim olsun saat 14.15 te kapida bekleyim seni. bye
eger bu verdigin adres phonex center.a giden yolun uzerindeki sinemanin karsisindaki yerse yarin 14:15 de ordayim. ben gelim bi bakim. kurs nezaman baslio yeniden ogrenim neler gerekli kayitta sorimde sali gunu kayit 17.e kadarmis ogunde esimle gelir yazilirim. 4.de cikar o isten.

rose_iz

Alıntı yapılan: koray_efe_7 - Ekim 08, 2008, 02:49:45 ÖS
az önce yazdigim adres Harburg.. bide bu adres var orda da kayit yapaliyosun.

Schanzenstraße 77
20357 Hamburg
.
Lageplan/HVV

Tel.: 428 41-3238
Fax: 428 41-3033

E-Mail: DaF@vhs-hamburg.de
Öffnungszeiten

(Information und Persönliche Anmeldung)

Mo.  15.00–18.00 Uhr
Mi.  10.00–13.00 Uhr
Do.  15.00–18.00 Uhr 
1. 5 yil oturum almissin hayirli olsun. Allah pisman etmesin.

tesekkur ederim amin sagol hepimiz icin gecerli bu. burayada kayit yaptirsam gene sinemanin oraya gelebilirim dimi burasi pzt. pers. 18.e kadar acik ya daha ii olurdu bizim icin.

koray_efe_7

evet dedigin yerde merdivenden yukari cik ve saga dön orda volkshochschulenin kütüphanesi var biz hemen onun karsisindaki bölümde ders göryoruz. yarin 14 .15 te orda olurum .

rose_iz

Alıntı yapılan: koray_efe_7 - Ekim 08, 2008, 04:05:59 ÖS
evet dedigin yerde merdivenden yukari cik ve saga dön orda volkshochschulenin kütüphanesi var biz hemen onun karsisindaki bölümde ders göryoruz. yarin 14 .15 te orda olurum .
kutuphanede mi hmm tmm 14.15 de kutuphaneye gelirim sen kimsin nesin die sormazlar dimi. ben orda kimle goruscem simdi. turkce bilen biri var dimi

july

slm arkadaslar;daha öncede söylemistim vizemin ciktigini,simdi almanyadayim.Vize bekleyenlerin Allah yardimcisi olsun.

capkın_001

SLM ARKADAşLAR 3.5 AY OLDU VİZE BAşVURUSU YAPALI 15 GÜN ÖNCE CAPRAZ SORGUYA ALDILAR HALA Bİ SES YOL BİDE BENİM EşİM ALMAN TÜRK DEGİL TAM ALMAN ÜSTÜNE EV VAR CALIşIYO DAHA NEDEN VERMİYOLAR ACABA BENİM YAşIM 21 ODA 19  YAS FARKIDA YOK DELİ OLCAM YA BEKLEMEKDEN YORULDUM YARDIMCI OLURMUSUNUZ ACABA

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: capkın_001 - Ekim 08, 2008, 07:31:10 ÖS
SLM ARKADAşLAR 3.5 AY OLDU VİZE BAşVURUSU YAPALI 15 GÜN ÖNCE CAPRAZ SORGUYA ALDILAR HALA Bİ SES YOL BİDE BENİM EşİM ALMAN TÜRK DEGİL TAM ALMAN ÜSTÜNE EV VAR CALIşIYO DAHA NEDEN VERMİYOLAR ACABA BENİM YAşIM 21 ODA 19  YAS FARKIDA YOK DELİ OLCAM YA BEKLEMEKDEN YORULDUM YARDIMCI OLURMUSUNUZ ACABA

yakın zamanda gelir....

sabır

arkadaşlar lütfen bilgi verirmisiniz 3.5 ay oldu stuttgarttan evrakları vereli 4 hafta oldu ama hala hic bi ses yok daha ne kadar sürebilir bu tür durumla karşılaşan varmı hiç lütfen içime su serpin artık korkmaya başladım

rose_iz

Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Ekim 08, 2008, 09:50:44 ÖS
yakın zamanda gelir....
vayy kanka nerelerdesin yaa bi gorusemedik :) naptin uzattinmi vizeyi basladin mi kurtsa
ben yarin siteden koreyefe arkadasimizin gittigi yere gitcem gorusmeye okudun belki uzattim ben vizeyi.

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: rose_iz - Ekim 08, 2008, 11:53:09 ÖS
vayy kanka nerelerdesin yaa bi gorusemedik :) naptin uzattinmi vizeyi basladin mi kurtsa
ben yarin siteden koreyefe arkadasimizin gittigi yere gitcem gorusmeye okudun belki uzattim ben vizeyi.

2 hafta sonra uzatacağım kurs ada cuma günü bakacağız evet görüşemiyoruz çünki nete giriş saatlerimiz çok değişik sağlık olsun arkadaşım...

july

slm capraz arkadasim:ayni sekilde banada capraz sorgu yapmislardicapraz sorgudan 1 hafta sonra vizem geldi.

ahmetpamuk

Alıntı yapılan: capkın_001 - Ekim 08, 2008, 07:31:10 ÖS

valla arkadasım bende senle aynı durumdayım benım esımde de alman calısıyo ben 4 ay oldu basvuralı dun capraz sorguya aldılar benı 1 hafta ıcınde cevap verırız dedıler,ama benım hıc umudum yok vermeseler ne yapacam bılmıyorum ınsAllah verırıler.hem ben yoklama oldum verselerde havaalında benım cıkısıma ızın verırler mı vermezler mı bılmıyorum:(

rose_iz

korayefe merhaba, ben bugun geldim ama tabii bilmedigim bi yer seni tanimadigim icinde sanirim karsilasamadik. kutuphaneye geldim ama ole ders gurubu gibi kimse yoktu tekil sahislar vardi kitap bakiolardi raflardan hep. ama bi yetkili buldum  ders hocasiymis benim yabanci oldumu anladi zaten :) kadin cok sukur ingilizce biliodu buyuzden iletisim sorunu yasamadik. numarasini verdi bana esimin aramasini soledi seninde dedigin gibi kayit zamanlarini ve saatlerini yazip verdi. sanada cok tesekkur ederim yardimlarin icin.

koray_efe_7

sorun degil roze isin yürüsün önemli olan o zaten ben ordaydim  görmedim seni  saglik olsun sana basarilar baska yardimci olabilecegim bi sorun varsa  yazabilrisin. bye