Facebook almancax Grubu

Başlatan MuhaяяeM, Ocak 29, 2008, 08:00:45 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

jentzsch

Alıntı yapılan: madchen - Şubat 23, 2008, 12:53:39 ÖÖ
bence çok güzel oluyor eskı arkadaşarınızı görüp orda çocukluk resımlerınıze bakmak..bende ilkokulumla ilgili pek bi resım yokru fakat hepsini orda görunce çok duygulandım...
Evet,Cok haklisin arkadasim...

madchen

almancan iyimi?=)benım almancadan yardıma çok ihtiyacım war:(

jentzsch

Alıntı yapılan: madchen - Şubat 23, 2008, 01:13:01 ÖÖ
almancan iyimi?=)benım almancadan yardıma çok ihtiyacım war:(
Sitede benden cok daha iyileri var :)

madchen

tamam saol fakat ben yenıyım we kımseyı tanımıorum o yusden sordum

jentzsch

Anladim.Tanirsin zamanla..Yardimci olan arkadaslar bulursun.Gercekten guzel bir site ve güzel arakdaslar var.Hosgeldin :)

sinemm

Alıntı yapılan: jentzsch - Şubat 23, 2008, 12:42:07 ÖÖ
Alıntı yapılan: sinemm - Şubat 23, 2008, 12:38:24 ÖÖ
Alıntı yapılan: jentzsch - Şubat 23, 2008, 12:28:35 ÖÖ
Alıntı yapılan: sinemm - Şubat 22, 2008, 03:53:28 ÖS
ben oraya girmeyi pek düsünmüyorum. burda yeterli derecede muhabbet var. ve egitim de var. oraya ne amacli giricez ve bize ne katkisi olacak bunu ögrenebilir miyim?
Hic bir katkisi olmayacak.Benim tahminim; Muharrem zaten facebook a üye arkadaslara almancax grubunun kuruldugunu haber vermistir ve onlari davet etmistir.Bu kadar büyütülcek bir olay yok yaw burda ::)

benim bu olayi büyüttügünü de nerden cikardin?
ben sadece konusma hakkimi kullandim...
düsüncelerimi yazdim...
o kadar...büyütme yok yani oki? ;D
Sen beni yanlis anladin Sinem.Ben sana söylemedim ve düsündügün anlamda da söylemedim. :-\ Sanirim ben düsündügümü tam anlatamadim.Yanlis anlasaildiysa özür dilerim :)

temem kardesim bende özür dilerim...benim oraya girmeye zamainim da yok zaten...bakalim burda keyfimize oki? :)

madchen

Alıntı yapılan: jentzsch - Şubat 23, 2008, 01:23:34 ÖÖ
Anladim.Tanirsin zamanla..Yardimci olan arkadaslar bulursun.Gercekten guzel bir site ve güzel arakdaslar var.Hosgeldin :)
hoşbulduk arkadaşım