vize sonucunu almaya gitmek

Başlatan Fehail, Ocak 31, 2008, 11:08:41 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dilhas

olabilir arkadasim okadar cokki okuyorum okuyorum bitürlü bitiremedim yada bulamadim  ;D yani simdi bunu okuyan varsa diye düsündüm tekrar bana cevap verirse cok memmnun olurum arkadaslar, sanada tsk yakamozlu.....

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: Dilhas - Mayıs 26, 2008, 05:44:52 ÖS
olabilir arkadasim okadar cokki okuyorum okuyorum bitürlü bitiremedim yada bulamadim  ;D yani simdi bunu okuyan varsa diye düsündüm tekrar bana cevap verirse cok memmnun olurum arkadaslar, sanada tsk yakamozlu.....

Arkdaşımız diyoki cevabında size izmir konsolosluğu hep böyle yapıyo yani izmirdekilerin çalışması bu şekide demiş...

limonn

ben 2 ay önce izmire başvuru yaptım.pasaportumda bende vizeniz verilebilir durumda ise sizi bir kez daha çağıracağız dendi..birde vize çıksa bile oraya gidip ertesi gün veriliyomuş vize  öyle söylendi bana..tabi erkesin durumu değişebilir..yani verilecek durumda ise bir kez daha gelip ertesi günü beklemek istemezseniz ups  olayı yaparsınız dendi

werdermm

Alıntı yapılan: Dilhas - Mayıs 26, 2008, 03:22:30 ÖS
slm arkadaslar size bi sorum olcak, esim gecen hafta carsamba izmir konsolosa basvurdu, soru sormuslar iste, bekleyin demis internetde barkod numaran cikana kadar, size sorum izmire basvuranlar, galiba bidaha gitmesi lazim yani vize icin. Ozaman pasaportunu aliyorlar dimi? ve bidah soru soruyorlarmi? ayni sorularmi? acaba yardimci olur musunuz, gerci buraya ya yani Almanyaya daha gelmedi evraklar.....cevabiniz icin simdiden tsk ederim.
pasaportunu almamışlarmı?

werdermm

Dilhas

yok almamislar pasaportunu oda ona kiziyor madem alcaklar niye ozaman aldilar, az degil yol 10 saat ....

limonn

benimkisinide almalıdar  benimde çok tuhafima gitmişti acaba red mi vercek diyede korkmuştum

Dilhas

slm limon,

ama baksana normal aslinda niye alsinlarki pasaportu daha almanyaya gelcek evraklar belki burdan onay gelmicek diye mi ki. Arkadaslar bilen bu konuyu yada basindan gecenlerin ilk randevunuzda mi aldilar pasaportunuzu, LÜTFEN cvp bekliyorum sizden. Limon korkutuyon beni haaa..... :'(

limonn

yok ya korkma bu benim düşüncem benim eşim hiç korkmadı :)

yildiz58

selam arkadaslar size bir sorum olacak aceba yabancilar dairesimi karar veriyor vizeye yoksa trdeki memurlarmi´?simdiden bilgileriniz icin tskler...

Dilhas

öylemi dersin limon, nebilim ufff su sikintilar bitse benimki adak bile adadi düsün yani, ben korkmaya basladim limom....

Dilhas

slm yildiz, galiba almanya karar veriyor cünkü esinin durumu müsait mi ev, is filan bence almanya genede tam emin degilim.

Dilhas

limonn

hayır deiliz şehir bile farklı

Dilhas

nebilim biz akrabayiz ondan mi diye düsündüm de, sizde mi izmire bas vurdunuz, belkide oranin sistemi öyledir...

limonn

evett izmir..bende sen almanyadamısın  oradaysan en azından bir hafta iki hafta sonra sorma şansın var ne oldu diye

Dilhas

evet ben almanyadayim, sen türkiye´de misin?