vize sonucunu almaya gitmek

Başlatan Fehail, Ocak 31, 2008, 11:08:41 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

apres

arkadaşlar vize sonucunu bekliyordum dün kargoya vermişler ankaradan bekliyoruz ama cevabı bilmiyoruz inşAllah olumlu olur çok heyecanlıyım

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: apres - Mayıs 27, 2008, 02:46:52 ÖS
arkadaşlar vize sonucunu bekliyordum dün kargoya vermişler ankaradan bekliyoruz ama cevabı bilmiyoruz inşAllah olumlu olur çok heyecanlıyım

İnşAllah çıkmışdır kardeşim diğer arkadaşlarda bu kadar stres yapmasın neden bu kadar stres yapıyosunuz sizi anlıyorum ama bu kadarda düşünmeyin Allah ne veririse o olacakdır hayırlısı dileyin Allahtan ve bekleyin...

apres

ben 7 nisanda a1 sınavına girdim 11 nisanda kazandığım bilgisi geldi 22 nisanda başvurdum bugün cevap geliyor vizeye.darısı herkesin başına inşAllah herkes hakkında hayırlısı olur.cevabı gelince yine bilgi veririm.

apres

teşekkürler yakamozlu gece , senin durumun ne , ne yaptın ?

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: apres - Mayıs 27, 2008, 02:51:30 ÖS

Bizim durumlar karışık :D daha sınava girmedik yaklaşık 20 gün sonra sınav var bakalım hayırlısı neyse o olsun kardeş ondan sonra vize başvurularını düşünürüz bakalım...

smc-403

Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Mayıs 27, 2008, 02:54:31 ÖS
Alıntı yapılan: apres - Mayıs 27, 2008, 02:51:30 ÖS

Bizim durumlar karışık :D daha sınava girmedik yaklaşık 20 gün sonra sınav var bakalım hayırlısı neyse o olsun kardeş ondan sonra vize başvurularını düşünürüz bakalım...

bu iş başından beri karışık zaten ama önemli olanda zor olanı başarmaktır sıkmasın nkimde kendini herşey yoluna varır ve herkes bu sınavı verip vizesini alır inşAllah

Dilhas

insAllah arkadaslar ya, hep dua ediyorum namazdan sonra, insAllah hepinizin vizesi cikar esimin´de insAllah, sizi bekliyoruz almanya´ya...

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: Dilhas - Mayıs 27, 2008, 03:03:52 ÖS
insAllah arkadaslar ya, hep dua ediyorum namazdan sonra, insAllah hepinizin vizesi cikar esimin´de insAllah, sizi bekliyoruz Almanya´ya...

Temiz yüreğin hep böyle kalır inşAllah...Sen gibi insanları Allah başımızdan eksik etmesin...

Dilhas

Amin arkadasim, hepimizin amaci sadece sevdiklerimize kavusmak, Allah büyüktür unutmayalim dua edersek hersey yoluna girer insAllah....

apres

arkadaşlar vizem çıktı bugün kargoyla geldi 1 aylık vize vermişler 10-15 güne kadar Almanyada olurum.darısı herkesin başına tam 9 aylık çaba sonunda nihayet vizemizi aldık.çok sevinçliyiz

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: apres - Mayıs 28, 2008, 12:55:22 ÖÖ
arkadaşlar vizem çıktı bugün kargoyla geldi 1 aylık vize vermişler 10-15 güne kadar Almanyada olurum.darısı herkesin başına tam 9 aylık çaba sonunda nihayet vizemizi aldık.çok sevinçliyiz

9 Ay mı iyi Allah hayırlı uğurlu etsin ne diyelim darısı bizim başımıza.... :)

yildiz58

apres ne zaman vermisdiniz iceri kagitlari kac ayda cikti?´niye bir ay vermisler:D OLSUN versinlerde gerci .önemli olan vermek

Dilhas

apres hayirli olsun, evet ya neden 1 ay verdiler ve nezaman basvurdun izmire mi basvurdun?

ayseyildiz

Alıntı yapılan: apres - Mayıs 28, 2008, 12:55:22 ÖÖ
Tebrikler darısı bizim başımıza inş.Ama benim kafama takıldı neden 1 aylık vize vermişlerki ben en az 3 ay veriyorlar diye biliyordum!!

apres

sağolun arkadaşlar ben geçen sene ağustos ayında başvurdum ocak ayında sertifikayı almanız gerekiyor dediler nisan ayının 22 sinde sertifikayı verdim.26 mayısta vizem geldi.çok bekledik.şimdikiler şanslı hemen sertifikayı alın gelin diyorlar bize 5 ay sonra sertifikayı alın dediler.

yildiz58

vizesi cikmis olan arkadaslar varmi? 1aylikmi vize veriyorlar yoksa 3ay,mi?benimde e$imin vizesi bugun belli olacak suan upse dagitimda INSALLAH vizedir ALLAHIm dua ediyoruz kalbimizle hayirlsindan INSALLAH

nisanur

inş. vizedir sen gönlünü ferah tut hemşerim