vize sonucunu almaya gitmek

Başlatan Fehail, Ocak 31, 2008, 11:08:41 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cihangir

selam arkadaşlar ben 24 nisanda konsolusa başvuru yaptım ve bir hafta sonra bana ups kargoylan bir belge geldi ve belgede  eşimin türkiyeye giriş çıkış belgesini istiyorlar. acaba bu belgede sizden istiyen oldumu.

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: cihangir - Mayıs 03, 2008, 10:51:38 ÖS
selam arkadaşlar ben 24 nisanda konsolusa başvuru yaptım ve bir hafta sonra bana ups kargoylan bir belge geldi ve belgede  eşimin Türkiyeye giriş çıkış belgesini istiyorlar. acaba bu belgede sizden istiyen oldumu.
arkadaşım bu belgeyi benden istemediler ama bu forma üye olan çoğu arkadaşımızdan istemişler. zaten bu belge yüzünden herkesin başı dertte vallaaa.... :(

werdermm

selam arkadaşlar ben 24 nisanda konsolusa başvuru yaptım ve bir hafta sonra bana ups kargoylan bir belge geldi ve belgede  eşimin Türkiyeye giriş çıkış belgesini istiyorlar. acaba bu belgede sizden istiyen oldumu.
eşin vekalet gönderecek sana,o şekilde alırsın.

cihangir

fatihduygu915

slm cihangir bendende istendi o belge normalde eşinin sana vekalet ve kimlik fotokopisi ile pasaportnun fotokopisini göndermesi gerekiyor ve bir dilekce yazıyorsun dilekce ve fotokopiler ile havaalanı sınır polisine gidiyorsun onbeş dk da veriyorlarmış ama ben öyle yapmadım eşimin izni vardı tr ye geldi pasaport fotokopisi kimlik fotokopisi ile dilekce yazdık eşim imzaladı benim pasaport cıkarttığım polis karakoluna verdim dört saat sonra gelin alın dediler biz 2000 yılı itibaren demiştik ama bize 1992den itibaren verdiler öylede kabul ediyorlar eşin gelebilrse daha kolay halledersiniz ama gelemesse vekalet yollamalı oda bir haftayı buluyormuş sana vekaletin gelmesi arkadaşım inş biranönce halledersiniz Allah kolaylık versin.

cihangir

Alıntı yapılan: fatihduygu915 - Mayıs 04, 2008, 12:49:15 ÖÖ
slm cihangir bendende istendi o belge normalde eşinin sana vekalet ve kimlik fotokopisi ile pasaportnun fotokopisini göndermesi gerekiyor ve bir dilekce yazıyorsun dilekce ve fotokopiler ile havaalanı sınır polisine gidiyorsun onbeş dk da veriyorlarmış ama ben öyle yapmadım eşimin izni vardı tr ye geldi pasaport fotokopisi kimlik fotokopisi ile dilekce yazdık eşim imzaladı benim pasaport cıkarttığım polis karakoluna verdim dört saat sonra gelin alın dediler biz 2000 yılı itibaren demiştik ama bize 1992den itibaren verdiler öylede kabul ediyorlar eşin gelebilrse daha kolay halledersiniz ama gelemesse vekalet yollamalı oda bir haftayı buluyormuş sana vekaletin gelmesi arkadaşım inş biranönce halledersiniz Allah kolaylık versin.
selam arkadaş eşim almanyada türk konsolusuna gitmiş  vekaletname yazacam diye ama alman olduğu için vermemişler alman kimliğine bakar bakmaz ayrım yapmı orda noterde çalışan  şahıs çok kaba konuşmuş. ve hava alanı pasapor polisidde türk konsolusuna onaylatacak diyor nasıl yapsam bilemiyorum

fatihduygu915

slm. benim eşim türk vatandaşı alman vatandaşları nasıl yapıyor bilmiyorum inan.

melisa_85

arkadasım bendende ıstedıler esımın turkıyeye gırıs cıkıslarını kadıkoy emnıyetınden aldım onu kabul etmedıler havaalanı polısınden ıstıyolar. o kagıdıda almak cok zormus ve rısklıymıs
vekalet olmadan vermıyolar torpıl bulabılırsen gerek yok vekalete adana emnıyet muduru gırdı devreye oylece aldım

cihangir

Alıntı yapılan: melisa_85 - Mayıs 04, 2008, 02:05:32 ÖS
arkadasım bendende ıstedıler esımın turkıyeye gırıs cıkıslarını kadıkoy emnıyetınden aldım onu kabul etmedıler havaalanı polısınden ıstıyolar. o kagıdıda almak cok zormus ve rısklıymıs
vekalet olmadan vermıyolar torpıl bulabılırsen gerek yok vekalete adana emnıyet muduru gırdı devreye oylece aldım
selam arkadaş ben hava alanı sınır polisine gittim ve bana şöyle söyledi oturduğun ilçenin emniyet müdürlüğünde alacaksın dediler.

cihangir

arkadaşlar eşim bana vekaletname gönderecek eşimin giriş çıkış belgesini bağlı bulunduğum emniyet müdürlüğünden alsam olurmu.bilgisi olan varmı?

cihangir

Alıntı yapılan: fatihduygu915 - Mayıs 04, 2008, 12:49:15 ÖÖ
selam dost vekaletname gelirse bağlı bulunduğum emniyet müdürlüğü verirmi?

Fehail

Sevgili arkadaslarim.konunuz yada sorunuz ile ilgili degil ben sadece vizesini almis ve artik esi ile almanyada yasayan bir Turk genciyim.sinav stresini ve arada gecen butun sikintilari ziyadesi ile biliyorum.umarim Allah hepinizi ihya eder.benim tek tavsiyem.butun islemleri olmasi gerektigi gibi ve sizden istenen kadar yapin.sinav zamani bana yardimlari dokunan butun kader arkadaslarima tesekkur ediyorum.site kurucularina minnet duygularimi iletmek isterim. bol sans.

limonn

Alıntı yapılan: fileri - Mayıs 04, 2008, 11:46:20 ÖS
Sevgili arkadaslarim.konunuz yada sorunuz ile ilgili degil ben sadece vizesini almis ve artik esi ile Almanyada yasayan bir Turk genciyim.sinav stresini ve arada gecen butun sikintilari ziyadesi ile biliyorum.umarim Allah hepinizi ihya eder.benim tek tavsiyem.butun islemleri olmasi gerektigi gibi ve sizden istenen kadar yapin.sinav zamani bana yardimlari dokunan butun kader arkadaslarima tesekkur ediyorum.site kurucularina minnet duygularimi iletmek isterim. bol sans.
slm hepsini yaptım istenildiği gibi 1 aydır bekliyorum.hiç bir gelişme yok.sen çok şanslıydın çabuk bitti işlemlerin.

Fehail

sevgili limon kardes tanisiyormuyuz."sen sansliydin" beni biraz düsünsürdü de.benim ne kadar bekledigimi nerden biliyorsun?ben sadece sinav sonucunu 15  günde aldim sen neden bahsediyorsun.ve sinav yasadiklarim okuyanlarin kafasini ............. .o sebepten bekle bakalim benim kadar sansli olacakmisin.kolay gelsin.

werdermm

Alıntı yapılan: fileri - Mayıs 06, 2008, 08:46:07 ÖS
sevgili limon kardes tanisiyormuyuz."sen sansliydin" beni biraz düsünsürdü de.benim ne kadar bekledigimi nerden biliyorsun?ben sadece sinav sonucunu 15  günde aldim sen neden bahsediyorsun.ve sinav yasadiklarim okuyanlarin kafasini ............. .o sebepten bekle bakalim benim kadar sansli olacakmisin.kolay gelsin.
dövseydin bari:D

limonn

(yok dövemez canım çok uzaktada zaten ).:) vize için söyledim yazmıştınya daha önce başvurudan 25 gün sonra sanırım vizen gelmişti..bazıları yazıyor 3 ay bekliyorum  4  ay gibi onlara göre yani kıyas yapmıştım..sınav sonucu banada çok gelmişti..ben izmirde girmiştim gerçi çok geç cevaplıyor genelde o şehir

fatihduygu915

slm cihangir ben dedğim gibi eşim yanımdaydı onunla birlikte emniyet müd. aldım ama vekalet yoktu bence sen bi git sor pasaportunu cıkarttığın yere onlar zaten sana bilgi verirler .