Almancax Forum üyeleri bulusuyor

Başlatan esma 41, Şubat 03, 2008, 04:22:17 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

QUELLE35

Hmmm sen vazgeçecek gibi değilsin o zaman sana şöyle bir teklif yapayım.Ben güzellik uzmanı olduğuma göre İzmir'e gelmeyi kabul edersen Cilt bakımı sözü verebilirim yada porselen makyaj ne istersen canım beleş yaniii ihihihi ;D

esma 41

Alıntı yapılan: QUELLE35 - Şubat 20, 2008, 01:16:04 ÖS
Hmmm sen vazgeçecek gibi değilsin o zaman sana şöyle bir teklif yapayım.Ben güzellik uzmanı olduğuma göre İzmir'e gelmeyi kabul edersen Cilt bakımı sözü verebilirim yada porselen makyaj ne istersen canım beleş yaniii ihihihi ;D

Bu kadarmi?
Ben/biz  :)zahmete girip taa Izmirlere gelecem sen ise bir Cilt bakimi ile beni kanidrmaya calisiyorsun. ;D
Baska ???  ;D ;D

Bir sey soracam .
Porselen makyaj nasil bisey?
Gercekten bilmiyorum ilk defa duydum. :-[
Googleye  de bakabilirim ama hazir bir uzman bulmusken... :)
Beni aydinlatirsan sevinirim.

QUELLE35

canım benim ne istersen söyle yapayım .Bak yemek ve tatlı konusunda iddialıyım.Ne istersen yani pasta da dahil.Bide İzmir'i gezdireyim canım başka ne yapayım söyle ::)
porselen makyaj sanatçılara yapılıyor ya hani bambaşka biri oluyorlar çok kaliteli ve yoğun ürünlerle yapılıyor üzerinede sabitleyici bir sprey sıkılıyor uzun süre kalsın diye ama kendini tanıyamayacak kadar güzel oluyorsun şimdi Türkiyede gelinler düğünde bu makyajı tercih ediyor .kısaca budur ;D

QUELLE35

Allahım ya bir günde bu kadar eğitici bilgi verilir mi? Off harikayım ya 8)(kendini beğenmiş) ;D

esma 41

Alıntı yapılan: QUELLE35 - Şubat 20, 2008, 01:35:26 ÖS
canım benim ne istersen söyle yapayım .Bak yemek ve tatlı konusunda iddialıyım.Ne istersen yani pasta da dahil.Bide İzmir'i gezdireyim canım başka ne yapayım söyle ::)
porselen makyaj sanatçılara yapılıyor ya hani bambaşka biri oluyorlar çok kaliteli ve yoğun ürünlerle yapılıyor üzerinede sabitleyici bir sprey sıkılıyor uzun süre kalsın diye ama kendini tanıyamayacak kadar güzel oluyorsun şimdi Türkiyede gelinler düğünde bu makyajı tercih ediyor .kısaca budur ;D

Anlasdik yemekler,tatlilar ve makyaj senden. ;D

QUELLE35

Dur birde rehberlik'de  benden İzmir'i gezdireyim size sonra'da Bodrum'u olmaz mı?

esma 41

Alıntı yapılan: QUELLE35 - Şubat 20, 2008, 03:45:38 ÖS
Dur birde rehberlik'de  benden İzmir'i gezdireyim size sonra'da Bodrum'u olmaz mı?

Tamam rehberlikte senden olsun.

Izmiri az cok bende bilirim.
Güzel bir sehir.
Karsiyaka ,Bergama,Aliaga,Ayvalik,Didim cok güzel yerler.
Artik Izmirde görüsürüz kismet olursa. ;)

QUELLE35

Aaaa ama herşeyide benden beklemeyin canım ne bu ihihihi (bugün kendimi pek neşeli hissediyorum yaa)   8) ;D 8)

esma 41

Alıntı yapılan: QUELLE35 - Şubat 20, 2008, 05:00:16 ÖS
Aaaa ama herşeyide benden beklemeyin canım ne bu ihihihi (bugün kendimi pek neşeli hissediyorum yaa)   8) ;D 8)

Belli,belli.
Hem kendin yapmak istiyorsun ,hemde biz evet diyince sey ediyorsun . ;D

Dip Not: sey her anlama gelebilir ...  ::) ;D

QUELLE35

O dip not hiç hoşuma gitmedi sey etmeye hakkım yokmu ki? ::) ne kadar ayıp aaa :o
bende son not ekliyorum

son not :aaaa her anlama gelebilir. ;D

esma 41

Alıntı yapılan: QUELLE35 - Şubat 20, 2008, 06:04:43 ÖS
O dip not hiç hoşuma gitmedi sey etmeye hakkım yokmu ki? ::) ne kadar ayıp aaa :o
bende son not ekliyorum

son not :aaaa her anlama gelebilir. ;D

Son Not ise yazdigin demekki bundan sora Not falan yazmican öylemi?  ;D

Sen buna Dip Not deseydin yaa...  ;D

QUELLE35

olmaz sen dip not yazmışsın ya ben farklı bişey yazmalıydım en son notu ben yazayım dedim ;D
olmadı dimi ;D

esma 41

Alıntı yapılan: QUELLE35 - Şubat 20, 2008, 06:10:38 ÖS
olmaz sen dip not yazmışsın ya ben farklı bişey yazmalıydım en son notu ben yazayım dedim ;D
olmadı dimi ;D

;D olmadi bence.
:'(   :) :) ;D

QUELLE35

Napalım başka sefere olur inşAllah ben sabırlıyım yeniden denerim ;D

esma 41

Alıntı yapılan: QUELLE35 - Şubat 20, 2008, 06:15:05 ÖS
Napalım başka sefere olur inşAllah ben sabırlıyım yeniden denerim ;D

Oldu ,oldu sadece saka yapmistim . :embarassed:

(duygu sömürüsü)  ;D

QUELLE35

hımm duygu sömürüsünde de baya başarılısın ama ::)

esma 41