Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

Ya ben sahiden dondurma istiyorum  :haha:

...mystery...

ATAAN

Günün Sözünü Seciyorummm
Magnumun Yeni Modeli   :haha: :haha: :haha:

...mystery...

gece

Off  :P

Tesekkür ederim Gizemcim sahi olsaydi keske  :haha:

...mystery...

keşke.. ;D eğer yakın olsaydık ablacım koşa koşa getirirdim sana alıp ama.. :-[ :-*

ATAAN

Suna Bak Gece Ya, Kimin Asistani Nede Olsa, Yani Dondurmayi Yesen Bu Kadar Keyif Almazsin Bu Lafi Duymak Kadar  okey:)

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Nisan 03, 2009, 08:19:40 ÖSkeşke.. ;D eğer yakın olsaydık ablacım koşa koşa getirirdim sana alıp ama.. :-[ :-*

Ben alicam zaten birazdan  :haha:

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Nisan 03, 2009, 08:21:17 ÖSSuna Bak Gece Ya, Kimin Asistani Nede Olsa, Yani Dondurmayi Yesen Bu Kadar Keyif Almazsin Bu Lafi Duymak Kadar  okey:)

O benim Canim  :-* :-* :-*

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Nisan 03, 2009, 08:21:17 ÖSSuna Bak Gece Ya, Kimin Asistani Nede Olsa, Yani Dondurmayi Yesen Bu Kadar Keyif Almazsin Bu Lafi Duymak Kadar  okey:)
utanan:)

ATAAN

Gizem Bizim Forumun Boncugu  ;D

...mystery...

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Nisan 03, 2009, 08:22:44 ÖSGizem Bizim Forumun Boncugu  ;D

Öyle gercekten hem benim kardesim Canim benim o  :-* :-* :-*

ATAAN

Benimde Biricik Afacan Asistanimdir Yani Övünmek Gibi Olmasin  ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Nisan 03, 2009, 08:22:44 ÖSGizem Bizim Forumun Boncugu  ;D
utanan:)

aklıma boncu diyince şey geldi.. :haha: babam diyodu "ben şirketin delikli boncuğuyum" diye...neden diye soruyosun "daha çok işe yararda ondan" diyo..garip adam ya.. :haha:

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Nisan 03, 2009, 08:24:30 ÖSBenimde Biricik Afacan Asistanimdir Yani Övünmek Gibi Olmasin  ;D

Ama önce benim kardesim  tickoff:)  :haha: :haha: :haha:

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Nisan 03, 2009, 08:25:03 ÖSutanan:)

aklıma boncu diyince şey geldi.. :haha: babam diyodu "ben şirketin delikli boncuğuyum" diye...neden diye soruyosun "daha çok işe yararda ondan" diyo..garip adam ya.. :haha:

:haha: