Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mub@rek

ATAAN abiyi gecen bir gece klübünde DEV bir konser verirken gördüm. Sizinle paylasmak istiyorum...

zeytin

ATAAN

Mübo Sana Ne Diyim Seni Allah Islah Etsin,  :haha: :haha: :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: mub@rek - Nisan 03, 2009, 09:26:24 ÖSATAAN abiyi gecen bir gece klübünde DEV bir konser verirken gördüm. Sizinle paylasmak istiyorum...

Ayyy Ataan abime bak hele sennn  :haha: :haha:

Hangi türsün hangi millettensin sen yaa yaril:) yaril:)

mub@rek

Alıntı yapılan: ATAAN - Nisan 03, 2009, 09:27:10 ÖSMübo Sana Ne Diyim Seni Allah Islah Etsin,  :haha: :haha: :haha:

Heehehe..
Abi Sagopa dinliyorum Atesten gömlek sarkisini hosuma gitti. Yeni albümünde Kolerayla döktürmüs yine.

Katilan arkadaslar var mi? Yada dinleyenler. Ben rap seviyorum cünkü yeni sözler hos manalar ve icten icten yanan dizeler benim ilgi alanima giriyor müzik olarak. ;)

ATAAN

Sen Simdi Kolbastida Oynarsin  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: mub@rek - Nisan 03, 2009, 09:29:26 ÖSHeehehe..
Abi Sagopa dinliyorum Atesten gömlek sarkisini hosuma gitti. Yeni albümünde Kolerayla döktürmüs yine.

Katilan arkadaslar var mi? Yada dinleyenler. Ben rap seviyorum cünkü yeni sözler hos manalar ve icten icten yanan dizeler benim ilgi alanima giriyor müzik olarak. ;)

Ben tam Sagopa hayranıyım ve Ateşten gömlek şarkısına vee Gölge Haramilerine bayılırım.Ayrıca Samsunda çok dinlemişimdir kendilerini :haha: alkis:)

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Nisan 03, 2009, 09:31:54 ÖSSen Simdi Kolbastida Oynarsin  :haha:

Sende ayakbastı oynarsın nolcekki yaril:) yaril:)

...mystery...

Alıntı yapılan: mub@rek - Nisan 03, 2009, 09:29:26 ÖSHeehehe..

şu an sagopa'dan baytar'ı dinliyorum manyak şarkı... alkis:)

zeytin

Bütün şarkıları süper onun ;D

ATAAN

Zeytin Odaya Girdin Sonra Niye Ciktin  tickoff:) :haha:

mub@rek

Alıntı yapılan: zeytin - Nisan 03, 2009, 09:32:51 ÖSSende ayakbastı oynarsın nolcekki yaril:) yaril:)

Tesekkür ederim zeytin. :))

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Nisan 03, 2009, 09:41:27 ÖSZeytin Odaya Girdin Sonra Niye Ciktin  tickoff:) :haha:

Yaa bilere çıkmadım zaten tekrar geri girdim :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: mub@rek - Nisan 03, 2009, 09:42:38 ÖSTesekkür ederim zeytin. :))

Niyeki ben sana demek istemedim Ataan abi ye dedim üstüne alınma yanee ;D

...mystery...

zeytin

Ataan abi bizi aykalandırdın sen yoksun nirdesin yaff :haha:

dielosch