Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mub@rek

jentzsch

jentzsch

Warum ist niemand da?  Wo ist die Leute?  

jentzsch

Bu ne ya?? Ne oldu bu sayfaya? Grev falan mi var?    clap:)

mub@rek

S.Aleyküm arkadaslar nasilsiniz?

mub@rek

S.Aleyküm,

Sitenin tekrar faal olmasi sonrasinda gercekten mutluyum ve bulundugumuz ortamin en azindan hakkini vermemiz gerektigini düsünüyorum.. Hayirli olsun tekrardan.

mub@rek

Bu arada aklima gelmisken bugün gazete okurken sabah Zaman gazetesinin son sayfasindaki reklam' i gördüm.
Teori Tekstil' in dev reklami var di. Giyim üzerine acayip kampanyalar' i var. Bursaya gidebilirsem ugrayacagim bir tane magazasi var orda. Ama istanbuldakiler cok sansli dogrusu. İlgilenenler icin; Teori Tekstil

fuchs

Tesekkürler iyiki Forumlar tekrardan acildi Almacax Ailesi iyiki varsiniz okey:) alkis:)

esma 41

Evet arkadaslar size  bende katiliyorum.
Iyi ki varsiniz , iyi ki almancax var.

Hep birlikte, seviyeli ve saygili bir sekilde devam etmemizi diliyorum.

Bilgi Paylasdikca güzeldir.  okey:)

mehmetemir21

merhaba arkadaşlar nasılsınız?

mehmetemir21

esma 41

Alıntı yapılan: mehmetemir21 - Nisan 17, 2009, 12:34:43 ÖSmerhaba arkadaşlar nasılsınız?

Merhaba ben varim .

Nasilsiniz ?  :)

dielosch

aaaa esma ablaa ne oldun sen öyleee  :)

esma 41

Alıntı yapılan: dielosch - Nisan 17, 2009, 05:52:56 ÖSaaaa esma ablaa ne oldun sen öyleee  :)

Merhaba dielosch hosgeldin.

Admin beyin bu aralar isi cok , ona biraz yardimci olmaya calisiyorum (elimden birsey gelmesede )  :)

"Silmek , temizlemek" gibi seyler iste.  :)

Nasilsin dielosch ?

dielosch

Alıntı yapılan: esma 41 - Nisan 17, 2009, 05:55:25 ÖSMerhaba dielosch hosgeldin.

Admin beyin bu aralar isi cok , ona biraz yardimci olmaya calisiyorum (elimden birsey gelmesede )  

"Silmek , temizlemek" gibi seyler iste.

Nasilsin dielosch ?

süper Admine oldun desene  :) sen herşeyi başarırsın yaa :)
 kötü gibiyim yaa  :-\ hatta hayat neden bu kadar zor ya da sadece bana mı zor  ??? bunu merak ediyorum vala

sen nasılsın ??

esma 41

Alıntı yapılan: dielosch - Nisan 17, 2009, 06:06:15 ÖSsüper Admine oldun desene  sen herşeyi başarırsın yaa
 kötü gibiyim yaa  :-\ hatta hayat neden bu kadar zor ya da sadece bana mı zor  ??? bunu merak ediyorum vala

sen nasılsın ??

Dielosch bugün iyiyim ama iki gün önce bende pek iyi degildim.
Bende senin sorunun aynisini sordum kendime "hayat neden bu kadar zor" diye.

Ama gel gör ki bugün mutluyum.  :)

Hayat iste .. zor günlerimiz de olacak , güzel günlerimiz de .
Yeterki saglik olsun.

Sen neden iyi degilsin (özelse cevaplama ) ? :)
Sebep , Yanlis anlasilmalarmi yoksa ?

dielosch

Alıntı yapılan: esma 41 - Nisan 17, 2009, 06:11:32 ÖSDielosch bugün iyiyim ama iki gün önce bende pek iyi degildim.
Bende senin sorunun aynisini sordum kendime "hayat neden bu kadar zor" diye.

Ama gel gör ki bugün mutluyum.  :)

Hayat iste .. zor günlerimiz de olacak , güzel günlerimiz de .
Yeterki saglik olsun.

Sen neden iyi degilsin (özelse cevaplama ) ? :)
Sebep , Yanlis anlasilmalarmi yoksa ?

ya sorun da orda işte neden kötü olduğumu bilmiyorum.şundan mı acaba yoo değil bu mu peki hayır oda değill..Böyle olunca düzeltemiyorumda ..evet mutlu oluyorum bazen ama genellikle geçici olan mutlu halim oluyor  :-[