Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sultan06

Mutim

sultan06

Mutim

Bu arada bende yeniyim :) Adım mikado... istanbuldan..

mehtap12

gelmesine gelelim de arkadaslar ekmek davasina evliligin pesinde kosmaktan firsat mi kaliyor valla ona laf buna laf yoruluyosun takat makat kalmiyo insanda...ondan gelemiyordur arkadaslar yoksa buralarda cok sey ogrendik v

Mutim

Evet çok güzel bi yer burası,sadece insanların meşgüliyetlerini görebiliyoruz ama ben onca işimin arasında öğrendiklerimi zor durumda olan arkadaşlarımla paylaşmak için elimden geleni yapıyorum.. Çünkü burada öyle bir ortam varki,hüzünü,sevinçi yaşıyor herkes. Herkes seviyeli,dürüst aile insanı.. umarım bu kültür bozulmaz.. insanların sıkıntıların en can alıcı ssoruların bile çözülddüğü yer burası bana göre.. Yaşadıgım sürece daima hep destek,tam destek...

sedam

Mutim

sultan06

buraya bi odaklansam süper olcakta bi başaramadım bunu

xmcraex

istedigin konuda yardim alacagindan emin olabilirsin.ben 3 senedir bu siteye üyeyim ve bir cok konuda yararini gördüm.Emegi gecen hekese cok cok tesekkürler

sedam

dielosch

ah ah ah ne çok ihmal ettim bu siteyi Esma ablacım ya nerelerdesiniz ? Hepinizi çok özledim eski günlerimizi çok özledimmm :(

esma 41

Alıntı yapılan: dielosch - Eylül 13, 2009, 10:51:56 ÖS
ah ah ah ne çok ihmal ettim bu siteyi Esma ablacım ya nerelerdesiniz ? Hepinizi çok özledim eski günlerimizi çok özledimmm :(

Bak yazdiklarini hissettim ve hemen geldim sevgili dielosch.  :)

Nasilsin , iyimisin ?

Bizde seni özledik.

Umarim hersey yolundadir.  :)

dielosch

iyiyim esma abla ya köydeydim uzun zamandır seviyorum köy hayatını bir türlü getiremediler beni buraya gelir gelmez de koştum almancax'a :) Sen nasılsın umarım herşey yolundadır ?

_YaReN_

Merhabalar ben yeniyim, biraz dolastim forumu :)
Burasi neden bukadar sessiz?  ??? ::)

sanem

_YaReN_

Böyle iste yani, bir gün önce sormustum bu soruyu bir gün sonra soruma soruyla cevap aliyorum :)

Kimseler yok neden anlamindaydi benim sorum? :)