Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hosibaba

ALAY ETTIGIN  ICIN Teşekkür ederim
Oresimdeki adam benim 

Mutim

Alıntı yapılan: capkin_001 - Şubat 25, 2010, 06:40:47 ÖÖ
hosibaba bu resimdeki adama tir mi carpmis :P

İnsanlarla alay eden kimseler var ya, kıyamette onlardan birine cennetten bir kapı açılır. “Haydi gel” denilir. O kişi, kapının önüne varınca, kapı yüzüne kapanır. Sonra başka bir kapı açılır. “Haydi gel!” denilir. O kapıya da ümitle koşar. Fakat yanına varınca, o kapı da yüzüne kapanır. Ve böylece, kapı açılıp kapanma durumu sürüp gider. Nihayet, kişiye cennetten gerçek bir kapı açılır. “Haydi gel, bu sefer gir!” denilir. Ama adam, yine suratıma kapatılır endişesiyle, bu açık kapıya yanaşmaz. (Alaycılığın cezasını, bu şekilde alaya alınarak bulur.)
Hadis-i şerif (Ramuz).

hosibaba

capkin_001

sadece gülüyorum :D gülüyorum cünkü kafanizin bu kadar geri kalisina gülüyorum

RIBERY

slm arkadaşlar nasılsınız

selennn

Merhaba arkadaşlar,

Aslında uzun zamandan beri foruma inceliyor ve bilgi ediniyordum. Bugün sizlere bir merhaba demek istedim.

31 yaşındayım. Istanbulluyum fakat 7 aydan beri Almanya'da yaşıyorum. Türkiyedeyken 2 ay almanca dersi aldım ve burada da şubattan beri kursa devam ediyorum. Umarım zaman içerisinde hem kendi Almancamı geliştirebilirim hem de sizlere faydam olabilir.

A1-A2 seviyeleriyle ilgili pekbir sıkıntım yok gibi aslında konuşulan herşeyi rahatlıkla anlıyorum fakat iş konuşmaya gelince zorlanıyorum. Akıcı konuşmak için galiba biraz zamana ihtiyacım olacak.

Sevgilerimle.

sedam

vol-kan

merhaba
arkadaşlar almanca artikel oğrenmek için bir tippiniz (ip ucu) var mı?
teşekkürler

f_tuba26

Alıntı yapılan: vol-kan - Mart 28, 2010, 03:51:27 ÖS
merhaba
arkadaşlar almanca artikel oğrenmek için bir tippiniz (ip ucu) var mı?
teşekkürler
almancada artikel kullanimi icin ipuclari...konusundan faydalanabilirsin...

sıbel _t

3,14

--> Herkese selamlar Arkadaslar. Aslinda cok fazla bos zamanim olmasa da yine aranizda olmaya calisacagim. Forumda online oldugum sürece sorulariniza ve sorunlariniza elimden geldigi kadar yardim etmeye calisirim ya da sizi yönlendiririm.

--> Adim Onur, Almanyada yasiyorum, üniversitede okuyorum ve ayni zamanda calisiyorum. Aranizda tekrar olmaktan dolayi sevincliyim, umarim size herhangi bir yardimim olur. Görüsmek üzere Allah'a Emanet Olun. :)

Mutim

Alıntı yapılan: 3,14 - Mayıs 13, 2010, 04:52:11 ÖS
--> Herkese selamlar Arkadaslar. Aslinda cok fazla bos zamanim olmasa da yine aranizda olmaya calisacagim. Forumda online oldugum sürece sorulariniza ve sorunlariniza elimden geldigi kadar yardim etmeye calisirim ya da sizi yönlendiririm.

--> Adim Onur, Almanya'da yasiyorum, üniversitede okuyorum ve ayni zamanda calisiyorum. Aranizda tekrar olmaktan dolayi sevincliyim, umarim size herhangi bir yardimim olur. Görüsmek üzere Allah'a Emanet Olun. :)

Onur kardeşim tekrardan hoşgeldin, bilgilerinden bizleri esirgemediğin için teşekkür ederim

3,14

--> Rica ederim, zaman buldukca gelmeye calisacagim. Özel mesaj ya da E-Mail ile de ulasabilirsiniz. :)

özlemakin

merhabalar. bana ALmancada pratik yapbilmem icin yardim edebilecek birisi var mi?Bu benim icin cok önemli.kendimi bu konuda  gelistirmek istiyorum.ilginize   duyurulur!!!

mehmetemir21

Merhaba arkadaşlar,uğramayalı uzun zaman olmuş umarım hayat umduğunuz şekilde devam ediyordur.Onur sana da merhaba sende  yeniden burda olmak çok güzel....Almancaxa hoş geldik alkis:)

mehmetemir21

Çok özür dilerim eceleden hatalı yazmışım.Herkese selamlar

3,14

Alıntı yapılan: özlemakin - Mayıs 15, 2010, 01:52:01 ÖÖ
merhabalar. bana ALmancada pratik yapbilmem icin yardim edebilecek birisi var mi?Bu benim icin cok önemli.kendimi bu konuda  gelistirmek istiyorum.ilginize   duyurulur!!!

--> Zamanim o kadar dar ki okuluma zor yetisiyorum, yoksa seve seve elimden geleni yapardim. Sen yine de sorularini yaz ben cevaplamaya calisayim.

Alıntı yapılan: mehmetemir21 - Mayıs 15, 2010, 10:42:37 ÖS
Merhaba arkadaşlar,uğramayalı uzun zaman olmuş umarım hayat umduğunuz şekilde devam ediyordur.Onur sana da merhaba sende  yeniden burda olmak çok güzel....Almancaxa hoş geldik alkis:)

--> Tesekkür ederim müdürüm, seni de öyle. Nasilsin iyi misin?? Umarim görüsmeyeli yaramaz bir durum yoktur. Yine görüsürüz kendine iyi bak.