Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 79 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yakamozlu_gece

öylemi gece ok..     tamam arkdaşlar siz devam edin bizde gece ile bişey konuşuyoz zaten ::) ::)

Sparta

Alıntı yapılan: gece - Ağustos 01, 2008, 02:12:18 ÖÖ
Arkadaslar bize güvenmeyin  ;D kavga falan etmeyin  ;D  yakamozlu_gece karismayalim ara daya yemek var valla  ;D

Yok gece ne kavgası ? Biz Esma ile Hakiki Öz koligeyiz :D

gece

tabi ya süüütt :-X :-X  :P  karisma amniinn)))  :angel: ::)  mazAllah arda biz kaliriz hehe birde dayak yemeyelim ;D ;D ;D

gece

Yakamozlu_gece yirttik  ;D  kavga degilmis karisalim bari kollegelere  ;D ;D ;D ;D

yakamozlu_gece

kollege hee hmm bizi kıskandırmaya çalışıyolar aslında bunlar hep kavga ederler burda  ;D

3,14

--> Konuya güvenlik görevlilerinin el atmasina gerek olmadan olayin yatistigini düsünüyorum... ;D ;D

gece

Ergenekonmu hahahaha  ;D ;D ;D

icimden birden dua etmek geldi  :angel:

Allahim bu kirmizikoltuk denilen mahkemede ifade alinan koltuga beni layik görmedigin icin

sana milyonlarca kere sükür ya rabbim  :angel: :angel: :angel:

Sparta

Yakamozlu Gece. Sabaha kadar koltuğun keyfine bak .. Yarın devir teslim töreni var.. :)

gece

hahaha  ;D  pasta falanda  yapalim Onurrr)))) müzikler senden Parti var yarin

devir teslimin ardinda kac kisiyiz ona göre pasta yapayim demi
  ;) :D

3,14

--> Güvenlik de orda olacak yakamozlu_gece! Sakin zorluk cikariyim deme ha.... ;D ;D ;D

--> Müzikler benden olursa isiniz kötüü... Kimse yerinde duramaz, deli dolu bir parti olur.... ;D Ama bu teklifini kabul edemiyorum gece... Partiye de katilamayacagim, beni magdur görün... Ben sadece isimi yapmaliyim... Yakamozlu_gece'yi indirmek kolay olacak ama Sparta'yi cikartmak zor olacak gibi.... ;D ;D ;D

Sparta

Bana oy veren 5 kişiye 5 adet çeyrek altın verecem... Ayrıca Sen 50 kişilik pasta yapıver bir zahmet :D

Malum sevenim çok :)

yakamozlu_gece

yarın tören var koltuk teslim töreni var

gece

Onur mazur falan göremem katilcan mecbur 8)  müzikler sende  ;D Sparta  5 kisilik pasta sana yetmez yaaa 25 kisilik olsun anca demi  ;D ;D ;D

3,14

--> Büyük tören var demek.. Tüh isimiz zor olacak, bir de Sparta'nin hayranlari tören alanina atarsa kendini, bir de onlarla ugras... Su güvenlik olmak da ne zormus... ;D

yakamozlu_gece

tören elbisesi almam lazım nerden bulabilirim yaw

gece

ya su altin isini daha önce neden sölemedin ya tühh  :o  gitti cil cil altinlar  :-\ ;D ;D

bak hayran falan anlamam onlara pasta yok Sparta kapidan iceri giremezler Onur))))) duydunmu )))))  ;D ;D ;D ;D

SEVGI-40

Alıntı yapılan: 3,14 - Ağustos 01, 2008, 02:37:47 ÖÖ
--> Büyük tören var demek.. Tüh isimiz zor olacak, bir de Sparta'nin hayranlari tören alanina atarsa kendini, bir de onlarla ugras... Su güvenlik olmak da ne zormus... ;D
yazik sana onur ya  ;D