Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 67 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

talay68

iyi akşamlar fevziş ablaaa  kur;)

fevziş

hele şükür biri var iyiym Allaha şükür sen nasılsın görüşmeyeli sınav sonucun belli oldumu

talay68

ben de iyim
yok daha belli degil bi kaç hafta bekleyin dediler  tickoff:)

fevziş

bekle bakalım hayırlısı inşAllah kazanmışsındır  ne zamandır almanyadasın sendemi aile birleşimiyle gittin

talay68

ben avusturyadayım hemen hemen 7 ay olacak
d vizesiyle yani aile birleşimiyle geldim

talay68

vize den bi haber var mı

fevziş

malesef hala neyi araştırıyorlar bilmiyorum stres sıkıntı bunalımdayım Allahtan hayırlsı

talay68

hayırlısı olsun ablacım inşAllah tez zamanda çıkar kendine sıkıntı etme herşey olacagına varır

fevziş

öylede beklemek sinir bozucu benden sonra evlenenlerin hepsinin vizesi çıktı ben başvuralı bugün 4 ay bitti hala ses yok neyse haırlısı bi sonuç verecekler eninde sonunda
profilinde yazan yaşın gerçekmi gözlerime inanamadımda 19 yaşındasın ve evlisin inanılır gibi değil çok erken evlenmişsin eşin kaçyaşında odamı küçük  :-\

talay68

ben de vize beklerken öyle olmuştu bir kaç arkadaşımın ki enden önce çıkmıştı ben de senin gibi düşünmüştüm tabi ki
hayırlısı.... hayırlısı....

evet 19 yaşındayım eşim 25 küççük degil yani  yaril:)   yaril:)  yaril:)  yaril:)

fevziş

kusura bakma potmu kırdım offoff:) offoff:) offoff:) offoff:) offoff:) offoff:)

talay68

yok olurmu ne potu   :haha:  :haha:

talay68

ayyy Allah izin verirse ben de bayramda türkiyeye gelcem  utanan:)  utanan:)

fevziş

gülme yaw nebilim sen küçük olunca eşinde senden küçüktür diye düşndüm ayyyyyyyyyyy çok utandım neyse canım önemli olan mutlu olman gerisi önemli değil arkadaşım avusturya nasıl almanya gibi havası sürekli yağmurlumu çaktırma laf değiştiriyorum

fevziş

çok sevindim tr nn neesine geliyorsun benim eşimde bayramda yanımızda olacak inşAllah kızımla benim bayramım çifte bayram olacak çok özlemiştik babamızı :)

talay68

çok özledim annemi babamı kardeşlerimi köyümü insanın burnunda tütüyor derler ya işte öyle

fevziş