Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

Alıntı yapılan: Senosh_K - Aralık 19, 2008, 09:48:57 ÖS
ooo bakıyorumda yemekler falan hiç beni çağırmıyorsunuz aşkolsun  :haha:
sen kokusunu aldın senacım bak çağırmadık ama... ;D

...mystery...

sen bişey istermisin senacım... ;D ;D hadi sana haber vermedik sana hizmet edelim birazda... ;)

Senosh_K

yok teşekkürler gizem ben birşey almayayım  :haha:

...mystery...

aaaaaa ama darılırım... ;D

gibi başlıyomuşum şimdi "aaaa olmaz bak Allah aşkına al bak Allah'ın adını andım al" "Almazsan darılırım ama" gibi muhabbetler olur yaa ;D Türk misafirperverliği işte halayy:) arada bir çok şişirsede... :haha:

Senosh_K

tamam darılma ne varsa yerim (açgözlülük mü yaptım ne) :haha: :haha:

zeytin

gizemcim bide soda alabilirmiyim ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: Senosh_K - Aralık 19, 2008, 09:56:23 ÖS
tamam darılma ne varsa yerim (açgözlülük mü yaptım ne) :haha: :haha:
yok darılmam... ;D yemediğin bana kar.. ;D -----> bu anneannemin lafı bişey yemediğim zaman " aman yemediğin bana kar yemediğini seviyim" gibi laflar söylüyo şaka olarak dalga geçme amaçlı yemediğim için o öyle söyleyince inadına yiceğimi bildiği için... :haha:

Senosh_K

...mystery...

Senosh_K

Alıntı yapılan: ...mystery... - Aralık 19, 2008, 09:57:59 ÖS
yok darılmam... ;D yemediğin bana kar.. ;D -----> bu anneannemin lafı bişey yemediğim zaman " aman yemediğin bana kar yemediğini seviyim" gibi laflar söylüyo şaka olarak dalga geçme amaçlı yemediğim için o öyle söyleyince inadına yiceğimi bildiği için... :haha:
:haha: :haha: :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: Senosh_K - Aralık 19, 2008, 09:59:54 ÖS
:haha: :haha: :haha:
zaten bu hafta çok yedim... ;D ufff nasıl yediğimi düşününce şişiyorum yaa.... :haha:

...mystery...

Senosh_K

Alıntı yapılan: ...mystery... - Aralık 19, 2008, 10:00:48 ÖS
zaten bu hafta çok yedim... ;D ufff nasıl yediğimi düşününce şişiyorum yaa.... :haha:
:haha: :haha: :haha: bende yaa stressten kendimi abur cubura verdim  :haha: tickoff:)

...mystery...

...mystery...

Alıntı yapılan: Senosh_K - Aralık 19, 2008, 10:02:20 ÖS
:haha: :haha: :haha: bende yaa stressten kendimi abur cubura verdim  :haha: tickoff:)
;D ;D stres mi sen bu yaşadığına stres mi diyosun aslında bende geçen sene öyle derdim ama 9. sınıfta anladım asıl stres neymiş... :haha:

Senosh_K