Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kirsehir7

Alıntı yapılan: ATAAN - Aralık 23, 2008, 07:36:14 ÖS
Balonun Havasimi Bittiiiiiiiiiiiiiiiiii
:haha: :haha:

yooo benim havam bittii  (sey yni yoruldum cok gezmekten)  ;D

gece

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Aralık 23, 2008, 07:38:04 ÖS
yooo benim havam bittii  (sey yni yoruldum cok gezmekten)  ;D

Eski bir MUzikal vardi bulucam ve ekliycem eminim cok gülüceksiniz hatta Ataan beyin coktan bilmis olmasi lazim ismini  ;D ;D

kirsehir7

Alıntı yapılan: gece - Aralık 23, 2008, 07:39:48 ÖS
Eski bir MUzikal vardi bulucam ve ekliycem eminim cok gülüceksiniz hatta Ataan beyin coktan bilmis olmasi lazim ismini  ;D ;D

merakla bekliycem  ;D

gece

Simdilik yemege gidiyorum yaklasik bir saat sonra burda olurum hala burdaysaniz VIdeoyuda bulursam

:haha: :haha: :haha:

Beraberce izleriz. ;D

kirsehir7

Alıntı yapılan: gece - Aralık 23, 2008, 07:42:56 ÖS
Simdilik yemege gidiyorum yaklasik bir saat sonra burda olurum hala burdaysaniz VIdeoyuda bulursam

:haha: :haha: :haha:

Beraberce izleriz. ;D

olduu ok  okey:)

ATAAN

Gorüsürüz Sayin Gece  okey:)

...mystery...

gece ablam gitti ben geldim... :(

ATAAN

...mystery...

ATAAN

Can Dündar Konusunda Alinmadiniz Umarim Ben Kendilerine Mustafa Filminden Oncede Gicik Olurdum,
Yoksa Sizin Paylasiminiz Harika. Tekrar Tesekkür Ederim, Büyük keyif aliyorum konularinizdan

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Aralık 23, 2008, 08:02:32 ÖS
Can Dündar Konusunda Alinmadiniz Umarim Ben Kendilerine Mustafa Filminden Oncede Gicik Olurdum,
Yoksa Sizin Paylasiminiz Harika. Tekrar Tesekkür Ederim, Büyük keyif aliyorum konularinizdan
ben mi alınmıyım hiiiç aklıma bile gelmemişti.... :)

normalde gereksiz şeylere alınırım ara ara öyle bi zamanıma denk gelirse ama bugün hiç aklıma gelmemişti.. :)

konularımı beğendiğinize sevindim... utanan:) sizin konularınızda tüm Almancax'ın hoşuna gidiyordur eminim... :)

ATAAN

Elimden Geldigince Genele Hitap Eden Konular Paylasmaya Calisiyorum, Herkesin Kendinden Birseyler Bulabildigi :)

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Aralık 23, 2008, 08:15:52 ÖS
Elimden Geldigince Genele Hitap Eden Konular Paylasmaya Calisiyorum, Herkesin Kendinden Birseyler Bulabildigi :)
bence bu konuda çok başarılısınız... :) :) yani konularınız hem herkese hitap ediyor hemde esprili olan konularınız(özellikla sağ klik ve içinden grubu sil... ;D ) gerçekten güzel ve komik.... :haha:

ATAAN

;D ;D
Tesekkür Ederim
Eylemlerimiz Devam Edecektir   :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Aralık 23, 2008, 08:21:41 ÖS
;D ;D
Tesekkür Ederim
Eylemlerimiz Devam Edecektir   :haha:
etsin etsin... ;D yoksa bizi kim güldürücek burda esprileriyle... :haha: :haha:

ATAAN

Bizim Cet Sosyete Kayboldu Yine Ortaliktan  :haha: