Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

ama yeniden getiricem resimler falan vardi cesitli yorumlarda olmustu ama yok simdi  offoff:) offoff:)
Kopyalamadimda akilli ben neyse bakalim resimleri tekrar bulup getiricem  :-[

dielosch

üzülme gece abla yaa biz biliyoruz o pisliklerin neler yaptıklarını ben hiç ırkçı değilimdir gerçekten normalde ama bilinen böyle yani adını bilmediğimiz ülkeler hariç he rülkeden arkadaşım vardır..ermeni de var 1 tane ama o önceden ermeni soykırımına inanırken şimdi inanmıyor herşeyi açıkladım resimler belgeler kaynaklar ama inanıyormuş gibi gözüküyor yoksa ailesi onu mahveder valla çok korkuyor ailesinden üniversite'ye TR'ye gel kurtul diyorumm en son göndercekleri yer Tr diyor.. acıyorum çok fazla Adı da Mari  :cryla:

gece

Ne diyebiliriz ki Allah inancindan sasirtmasin arkadasini  :-[

ATAAN

Hosgeldin Dilosch, Ya Actigimiz Yeni Konular Son Gönderdigimiz Mesajlar Falan Hep Uctu Gitti,  ???

gece

Sizin minikte uctu hatirlatayim korkak minik  :haha:

gece

Ben bir Adacayi daha alicam isteyen varmi ?  ;)

ATAAN

Yok O Kayip Araniyor, Görürseniz Yavrucagi Bizahmet Bana Haber Verin Lütfen  ;D

ATAAN

Ben Adacayi Ihlamur Vb Gibi Caylari Hayatta Icemiyorum, Cok Denedim Ama Olmuyo  :-[

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 10, 2009, 11:45:30 ÖS
Ben Adacayi Ihlamur Vb Gibi Caylari Hayatta Icemiyorum, Cok Denedim Ama Olmuyo  :-[

Ama neden ki  :-[
Size Cay demleyim ozaman  ;)

ATAAN

Sizede Zahmet Olacak, Bu Arada Yeni Göreviniz Hayirli Olsun Sayin Gece  Ilk Tebrik Eden Ben Olayim Bari Yardimciniz Olarak  :haha: :haha: :haha:

3,14

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 10, 2009, 11:42:37 ÖS
Hosgeldin Dilosch, Ya Actigimiz Yeni Konular Son Gönderdigimiz Mesajlar Falan Hep Uctu Gitti,  ???

--> Benim de 2000'in üzerinde Beiträge'm vardi, simdi 1900'lülerde...... :o

gece

Allahh sayiden yazmissiniz ya  tickoff:)
Yok arkadaslar ATAAN bey saka yapti dimiiiiii  ;D

3,14

--> Bu arada iyi aksamlar! ;D

3,14

Alıntı yapılan: gece - Ocak 10, 2009, 11:57:30 ÖS
Allahh sayiden yazmissiniz ya  tickoff:)
Yok arkadaslar ATAAN bey saka yapti dimiiiiii  ;D

--> Ne sakasi?

gece

Alıntı yapılan: 3,14 - Ocak 10, 2009, 11:56:50 ÖS
--> Benim de 2000'in üzerinde Beiträge'm vardi, simdi 1900'lülerde...... :o

Forumda bir seyler oldu konular ve mesajlar uctu tabi beitraglarda benimkide ucmus baksana Onur   :-[

dielosch

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 10, 2009, 11:42:37 ÖS

Öff noldu ya siteye valla bu 2 oldu 3 olmasın falan diyomuşumm admin duymasınn  kur;)  ;D
olsun yaa sorun değill yeniden açarız yeniden resimler atarız

yalnız o dediğim şarkıyı dinlemenizi istiyorum gerçekten

Hiç bi yerden tepki verilmemiş kaç sene

Grup Dert ten sonra tepkiler başladı

O grubu çok seviyorumm

kesinlikle haksızlıklara karşı suskun kalmıyor kimsenin yapmadığını yaptı ve şimdi o şarkı onlara çok güzel bi cevap oldu ayy valla nefret ediyorum şu SOAD'dan yaa  offoff:)