Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATAAN

Gayet Güzel Bir Haber, Yesil Pasaportunu Geri Alabiliyorsun Bekar Oldugun Müddetce  alkis:) alkis:) alkis:)

mub@rek

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 12, 2009, 07:56:15 ÖS
Gayet Güzel Bir Haber, Yesil Pasaportunu Geri Alabiliyorsun Bekar Oldugun Müddetce  alkis:) alkis:) alkis:)

Abi ama ben gittim emniyet müdürlügüne bize böyle bir yazi gelmedi bize gelse zaten duyurulur falan dediler. Hatta öyle birseyin olma ihtimalide zor mus. Bende dedim böyle haber ver Ana Yasa Mahkemesi görevlileri o zaman hicbir seye yaramiyor mu dedikleri dedim? Görevli memur kardesim bize yazi gelse isleminizi yapariz ama yazi gelmedi dedi. Bende kolay gelsin dedim sinirlendim haliyle sonrada ciktim...

mub@rek

Ek olarak Almanyaya' da gri pasaportla gittim ben, Kiz kardesim ve Annem yesil pasaport' la geldiler babam Türkiyede kaldi görevi dolayisiyla gelmemisti.

ATAAN

Hemen Uygulamaya Gecmez ki, Kanun Degisecek, Mahkeme Iptal Etmis, Simdi Pasaport Kanununda Degisiklik Yapilacak ki, Polis Uygulayabilsin

mub@rek

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 12, 2009, 08:09:41 ÖS
Hemen Uygulamaya Gecmez ki, Kanun Degisecek, Mahkeme Iptal Etmis, Simdi Pasaport Kanununda Degisiklik Yapilacak ki, Polis Uygulayabilsin

Ne kadar tüzük bir Devletimiz var, Allah basimizdan eksik etmesin İnsAllah.
Ancak yinede ne kadar celiskili bir durum iste. On yerden geciyor alinan bir karar. Kim bilir ne zaman kanun degisir.
Canlari isteyince kanun hemen degisiyor ama bu konuda cok bekleriz. Pasaport fiyatlarina zam geldi 6 aylik 1 yillik falan filan, öyle seyleri hic aksatmazlar da böyle seyleri ne zaman yaparlar bakalim artik..  offoff:)

ATAAN

Sahisa Göre Bile Kanun Yaptilar Ya, Gerisini Artik Sen Düsün, Unakitan Abiyi Kurtarmak Icin  ;D

ATAAN

Yesilpasaport Harctan Muaftir Sadece Cüzdan Parasi Ödersin

mub@rek

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 12, 2009, 08:14:20 ÖS
Yesilpasaport Harctan Muaftir Sadece Cüzdan Parasi Ödersin

Dogru abi, demek istedigim alacaklari para olunca bir sekilde unutmuyorlar yani...
Bakalim artik nasil olacak bu isin sonu. Cikmaz ayin son carsambasina belkide olur.
Ama mesela biz almancax olarak böyle bir mail atsak yada bir mail olusturum TBMM ye tek tek atsak nasil olur?

mub@rek

mub@rek

Ugras ugras olmuyor, siteye avatar ekliyim dedim beceremedim bir türlü. Link veriyorum kabul etmiyor pc' den yüklüyorum olmuyor. Uyuz etti beni..  offoff:)

ATAAN

Bugün Gülme Günümdeyim Mübarek  ;D ;D ;D

mub@rek

Hehe..

Gülmek her zaman faydalidir abi zati, her gecen gün daha cok gülelim hep birlikte insAllah..

gece

ATAAN

Günaydin Sayin Gece, Nasil Oldunuz?