Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Ocak 14, 2009, 06:57:10 ÖS
ben biraz tombik doğunca tabiki ozamanların doktorları pek sevmişler beni bide yaz ayında dğunca doktorlar dondurma alırlarmış ucundan tattırırlarmış banada tabiki bende bebek olduğum için ne verirlerse yermişim haliyle :haha: :haha:
ne şeker.... utanan:) utanan:) tombik bebekleri çok severim hepsini severimde tombikleri daha şeker oluyolar haliyle.... ;D

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 14, 2009, 06:59:05 ÖS
haklısın zeytin çok zor iştir bencede.... :haha:
şimdi herkesten büyük olduğuna göre sorumlulukta artıyor yane ne istesek olcak o bakıma dedim :haha: :haha:

...mystery...

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 14, 2009, 06:59:37 ÖS
ne şeker.... utanan:) utanan:) tombik bebekleri çok severim hepsini severimde tombikleri daha şeker oluyolar haliyle.... ;D
yani öyle oluyo kardeşim ufak tefkti benim gibi güzel değildi  :haha: :haha: :haha:(çok bilmişimdir) hatta saksı askısıvarmış ozamanlar duvara asılanlardan oraya oturtmuşlar beni o resimimi görünce kendimi sevesim geliyoooo :haha: :haha: :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Ocak 14, 2009, 07:05:05 ÖS
yani öyle oluyo kardeşim ufak tefkti benim gibi güzel değildi  :haha: :haha: :haha:(çok bilmişimdir) hatta saksı askısıvarmış ozamanlar duvara asılanlardan oraya oturtmuşlar beni o resimimi görünce kendimi sevesim geliyoooo :haha: :haha: :haha:
;D ;D ;D bende saksıya otururmuşum ama bu yerdeymiş.... :haha: çıkıpta düştüğüm sonra tekrar çıktığım dolaplar varmış ama neyse.... ;D

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 14, 2009, 07:10:12 ÖS
;D ;D ;D bende saksıya otururmuşum ama bu yerdeymiş.... :haha: çıkıpta düştüğüm sonra tekrar çıktığım dolaplar varmış ama neyse.... ;D
:haha: :haha: :haha: :haha:

...mystery...

zeytin

yazılılar bittimi Gizemcim ;D

...mystery...

malesef hayır son hafta bile sınavımız var.... :-\ yarın matematik-cuma biyoloji-pazartesi Fransızca-salı günü kimya quizi cumada karne zaten.... ;D

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 14, 2009, 07:21:23 ÖS
malesef hayır son hafta bile sınavımız var.... :-\ yarın matematik-cuma biyoloji-pazartesi Fransızca-salı günü kimya quizi cumada karne zaten.... ;D
yooo Cumada BAYRAM yazılın var ;)
işin zor beee ;D ;D

zeytin

Ataan amca bana şeker alırmısın ??? :haha: :haha:

ATAAN

Ekranda Gördügüm 23 Eger Senin Yasinsa Sen Seker Cagini Coktan Gecmissin Canim Kardesim  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 14, 2009, 07:25:41 ÖS
Ekranda Gördügüm 23 Eger Senin Yasinsa Sen Seker Cagini Coktan Gecmissin Canim Kardesim  :haha:
olsunn insan büyüyyünce hiç canı şeker çekmezmi :haha: :haha: :haha:
sana demiştim amcalık zor iştir diyee funny:)

ATAAN

:haha: :haha: :haha:
Tamam Sana Seker Alayim Madem Canin Cekti Kardesim,

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 14, 2009, 07:33:22 ÖS
:haha: :haha: :haha:
Tamam Sana Seker Alayim Madem Canin Cekti Kardesim,
Teşekkür ederim Atann amcacım beni kırmadığın için :haha: