Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

f_tuba26

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 15, 2009, 02:41:04 ÖS
Olmammmmmmm
Cok Kolaydi Ya  :haha:  Kopyala Yapistir  :haha:
iyi bidaha yao ozaman buara bölümün ismi bilmeyenler kopya ceksin olsun  :haha: :haha:

ATAAN

Gözüme Toz Kacti Benim  :cryla: :cryla: :cryla:

MESO

ya arkadaslar A2 sinavi oldum bugun sayfayada yolladim sorulari insAllah yanilis olmamisdir eger yardimcida olduysam ne mutlu        bu arada konuda deistirmis oldum  :laugh:

gece

Alıntı yapılan: MESO - Ocak 15, 2009, 02:47:30 ÖS
ya arkadaslar A2 sinavi oldum bugun sayfayada yolladim sorulari insAllah yanilis olmamisdir eger yardimcida olduysam ne mutlu        bu arada konuda deistirmis oldum  :laugh:

Hosgeldiniz MEZO ...

MESO

MEZO DEIL MESO :) saolasiniz  arkadaslar

f_tuba26

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 15, 2009, 02:47:03 ÖS
Gözüme Toz Kacti Benim  :cryla: :cryla: :cryla:
atilan taslar basina gelmesinde bosver... yaril:) yaril:) yaril:)

mub@rek

Bir ara forum' da cetmiydi Jetmiydi ucak kaldirmistik hani. Merak edenler oldu haliyle resmini falan üstte gördügünüz gibi. Cok konforlu bir ucus olmustu...  ;D

ATAAN

Benim Hala Gözüme Toz Kacti  :cryla: :cryla: :cryla:

ATAAN

Bir Kopya Cektim Diye Bana Kötü Davraniyorsunuz  :cryla:

gece

Alıntı yapılan: MESO - Ocak 15, 2009, 02:50:30 ÖS
MEZO DEIL MESO :) saolasiniz  arkadaslar

Afedersiniz ya Meso  ;D

3,14

Alıntı yapılan: mub@rek - Ocak 15, 2009, 02:50:55 ÖS

Bir ara forum' da cetmiydi Jetmiydi ucak kaldirmistik hani. Merak edenler oldu haliyle resmini falan üstte gördügünüz gibi. Cok konforlu bir ucus olmustu...  ;D

--> Ilahi mübarek, hic gülecegim yoktu, cok güzel bir ucakmis, benim de sizinle gelememis olmam ne aci.... :cryla:

3,14

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 15, 2009, 02:53:22 ÖS

--> Kayinimi üzmeyin bakalim!!! :zopa: :zopa: :zopa: :zopa: :zopa: :zopa: :zopa:

f_tuba26

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 15, 2009, 02:53:22 ÖS
aman estagfurullah zaten anlamistim kopye oldugunu nezaman bitcek diye bakiyordum,tozlu ortamlardan uzak durun ataan bey.. :haha: :haha:

ATAAN

Hosgeldiniz Sayin MESO, Ben Ataan  Nasilsiniz Efendim ? Sinavla Ilgili Paylasiminiz Icin Tesekkürler.

ATAAN

Alıntı yapılan: f_tuba26 - Ocak 15, 2009, 02:55:32 ÖS
aman estagfurullah zaten anlamistim kopye oldugunu nezaman bitcek diye bakiyordum,tozlu ortamlardan uzak durun ataan bey.. :haha: :haha:
Ne Kabiliyetsiz Sairler Var Dimi Beni Rezil Etti Ya, Be Adam Biraz Daha Uzun Yazsana Madem Bir Siir Yaziyon  :haha: :haha: :haha: