Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NİLSENAM

Alıntı yapılan: zeytin - Ocak 15, 2009, 09:29:20 ÖS
ayy benimde Rıfkı diye su kablumbağam vardı ama vefat etti daha doğrusu intihar etmiş şimdi duygulandım :embarassed:
:embarassed: :embarassed: bende....

SEVGI-40

kurufasulyeden nereye geldik  ;D ;D ;D

dielosch

Alıntı yapılan: zeytin - Ocak 15, 2009, 09:29:20 ÖS
ayy benimde Rıfkı diye su kablumbağam vardı ama vefat etti daha doğrusu intihar etmiş şimdi duygulandım :embarassed:

benim de fırtık'ım öldü  :cryla: ama tarçın hala duruyorr  ;D ( su kaplumbağası ikiside ;D )

dielosch

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Ocak 15, 2009, 09:30:35 ÖS
kurufasulyeden nereye geldik  ;D ;D ;D

Sevgi ne bu fasulye merakıı  ;D merak ettim yaa her yerde yok taze yok kuru yok faydalarıı  :haha: biri açıklasın yaa  tickoff:)

NİLSENAM

Alıntı yapılan: dielosch - Ocak 15, 2009, 09:30:51 ÖS
benim de fırtık'ım öldü  :cryla: ama tarçın hala duruyorr  ;D ( su kaplumbağası ikiside ;D )
en azından biri duruyor. ;D

zeytin

Alıntı yapılan: dielosch - Ocak 15, 2009, 09:31:40 ÖS
Sevgi ne bu fasulye merakıı  ;D merak ettim yaa her yerde yok taze yok kuru yok faydalarıı  :haha: biri açıklasın yaa  tickoff:)
Ataan abiye sor o cvp verir sana  :haha: :haha: :haha:

dielosch

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Ocak 15, 2009, 09:32:14 ÖS
en azından biri duruyor. ;D

evet ama fırtık ölmeden önce tarçın çok hareketliydi şimdi ise çok sessiz ve sakinn ama fırtık hep sakindi zatenn de tarçının böyle olması garip geldi bana yeni bi tane daha almak istemiyorumm ölmesinden korkuyorumm  :cryla:

NİLSENAM

Alıntı yapılan: dielosch - Ocak 15, 2009, 09:33:49 ÖS
evet ama fırtık ölmeden önce tarçın çok hareketliydi şimdi ise çok sessiz ve sakinn ama fırtık hep sakindi zatenn de tarçının böyle olması garip geldi bana yeni bi tane daha almak istemiyorumm ölmesinden korkuyorumm  :cryla:
bence yalnız kalmaması için bir tane alabilirsin. :embarassed:

zeytin

Alıntı yapılan: dielosch - Ocak 15, 2009, 09:33:49 ÖS
ya:) ya:) bende o yüzden almaktan korkuyorum

SEVGI-40

Alıntı yapılan: dielosch - Ocak 15, 2009, 09:31:40 ÖS
abime  sor canim benimde bir bilgim yoktur bu konuda  ;D

dielosch

dedim ya korkuyorumm

aslında onlar soğuık kanlı olunca bi kedi veya köpek gibi olamıyor ama ne biliyim yinede ölmesi beni çok üzüyorr gerçekten çok ağlamıştım halbuki bu akdar sevdiğimi düşünmüyordum ölünce anladım :-\  :cryla:

zeytin

dielosch

ATAAN Beyyy  clap:)

sizi kürsüye davet ediyorumm

şu fasülye sorununu çözmeniz için halk sizi seçti evett bekliyoruzz  :haha:

NİLSENAM

Alıntı yapılan: dielosch - Ocak 15, 2009, 09:36:54 ÖS
dedim ya korkuyorumm

aslında onlar soğuık kanlı olunca bi kedi veya köpek gibi olamıyor ama ne biliyim yinede ölmesi beni çok üzüyorr gerçekten çok ağlamıştım halbuki bu akdar sevdiğimi düşünmüyordum ölünce anladım :-\  :cryla:
herşey öyle değilmi.kaybedince sevdiğini anlıyor insan... :cryla:

ATAAN

Keske Sayfasina Bakarsaniz Kurufasulye Olayini Anlarsiniz  :haha:

zeytin

heç sevmem kurufasülyeyi DİLBER HALA gibi ;D :haha:

SEVGI-40

gece ablam nereye kayboldu ya  :( :( :(