Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

3,14

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 15, 2009, 11:53:39 ÖS
Benim Sina Kapkara Onu Düsünemiyorum Gelinlikle Sanirim Gülme Krizi Dalgasi Yine Geliyor Sayin Gece  :haha: :haha: :haha:

--> Besiktaslilarin unutamayacagi bir dügün olacak desene... :haha: :haha: :haha:

kirsehir7

Alıntı yapılan: gece - Ocak 15, 2009, 11:54:32 ÖS
Gecerkenken benide alirmisin Kirsehirim ya  :haha: :haha: :haha:

alirim ablam hic merak etme  ;D

ATAAN

Benim Kanada da Bir Arkadas Var Onuda Alin Bi Zahmet Sayin Gece  :haha: :haha: :haha:

mub@rek

Hahaha :D :D
Arkadaslar ATAAN abi bahceye yer elmasi dikmis. Abi bize biraz anlatsana, bizde tecrübe edinelim. Karsi komsunun kizinin adi ne simdi? :) :) :) :)

3,14

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Ocak 15, 2009, 11:56:03 ÖS
alirim ablam hic merak etme  ;D

--> Dügünü bir yaz günü yaparsaniz, gece ablami da, kirsehir ablami da ben getiririm. Tabi ön koltukta Aşkım'i da getiririm. alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:)

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 15, 2009, 11:53:39 ÖS
Benim Sina Kapkara Onu Düsünemiyorum Gelinlikle Sanirim Gülme Krizi Dalgasi Yine Geliyor Sayin Gece  :haha: :haha: :haha:

Hayal ediyorum ayy cok cici olur ya  :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

3,14

--> Güya cok kalmayacaktim... :haha: :haha:

SEVGI-40

Alıntı yapılan: 3,14 - Ocak 15, 2009, 11:52:10 ÖS
--> Dikkat et de sözlerinin ucu dokunmasin. tickoff:) tickoff:) tickoff:) tickoff:) tickoff:) :haha:
biseymi dedin duyamadim :zopa: :zopa: :zopa:

gece

Alıntı yapılan: 3,14 - Ocak 15, 2009, 11:57:37 ÖS
--> Dügünü bir yaz günü yaparsaniz, gece ablami da, kirsehir ablami da ben getiririm. Tabi ön koltukta Aşkım'i da getiririm. alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:)

alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:)

kirsehir7

Alıntı yapılan: 3,14 - Ocak 15, 2009, 11:57:37 ÖS

cok sagol enistecigim özel ucak isteriiik  :haha: :haha: demi gece ablaa  :haha:

SEVGI-40

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 15, 2009, 11:56:46 ÖS
Benim Kanada da Bir Arkadas Var Onuda Alin Bi Zahmet Sayin Gece  :haha: :haha: :haha:

Kimmis adini adresini verirseniz düsünürüz artikin  :haha: :haha: :haha:

gece

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Ocak 15, 2009, 11:59:37 ÖS
cok sagol enistecigim özel ucak isteriiik  :haha: :haha: demi gece ablaa  :haha:

The Dabi dabi  :haha: :haha: :haha:

mub@rek

Minicik olmasin bu arkadas? :laugh:

ATAAN

Kardan Cok Bunalmis Kanadadaki Arkadasim Sayin Gece  :haha: