Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NİLSENAM

Alıntı yapılan: zeytin - Ocak 16, 2009, 06:33:17 ÖS
neden kii aslında benimde yorucuydu bugünn ikimizden başka biri yok herhalde bugünn ;D
gün boyu forumda kimse yoktu bende evde yalnızdım.çok sıkıcıydı.... :-[

uffaq

Alıntı yapılan: zeytin - Ocak 16, 2009, 06:33:17 ÖS
neden kii aslında benimde yorucuydu bugünn ikimizden başka biri yok herhalde bugünn ;D

ben varım  :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
Alıntı yapılan: zeytin - Ocak 16, 2009, 06:34:14 ÖS
h.b nasılsın :)

iyiyim sen nasılsın

zeytin

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Ocak 16, 2009, 06:34:37 ÖS
gün boyu forumda kimse yoktu bende evde yalnızdım.çok sıkıcıydı.... :-[
hımm çağırsaydın beni çay içmeye hemen gelirdim bugün güzin ablalık günümdü  ;D ;D

zeytin

Alıntı yapılan: uffaq - Ocak 16, 2009, 06:35:05 ÖS
ben varım  :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
iyiyim sen nasılsın
:haha: :haha:
bende iyiyim birazda yorgunum hiihi:)

uffaq

o yorgunluk bende de var pc başında oturmaktan yoruldum  :haha: :haha: :haha: :haha: hiihi:) hiihi:) hiihi:) hiihi:) hiihi:)

zeytin

Alıntı yapılan: uffaq - Ocak 16, 2009, 06:38:57 ÖS
o yorgunluk bende de var pc başında oturmaktan yoruldum  :haha: :haha: :haha: :haha: hiihi:) hiihi:) hiihi:) hiihi:) hiihi:)
:haha: :haha: :haha: :haha:
bende arkadaşıma oturmaya gittim hem oturmaktan hemde ağlamaktan yoruldum bende :haha: :haha:

uffaq

Alıntı yapılan: zeytin - Ocak 16, 2009, 06:41:24 ÖS
:haha: :haha: :haha: :haha:
bende arkadaşıma oturmaya gittim hem oturmaktan hemde ağlamaktan yoruldum bende :haha: :haha:

neden ağladın yaw gülmekten mi yoksa
halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

zeytin

ya arkadaşımın soruunları yüzünden duygusallaştımm

zeytin

yaaa kimse yokkkmmmuuuu

...mystery...

ben varıııııııımmmmmmmmmm....... ;D nasılsın zeytin... :-*

zeytin

iyiyim sen nasılsınnn ;D

...mystery...

bende iyiyim sağol.... ;D ;D offf ya çok yoruldum 2 saattir otura otura yoruldum... :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 16, 2009, 07:11:24 ÖS
bende iyiyim sağol.... ;D ;D offf ya çok yoruldum 2 saattir otura otura yoruldum... :haha:
bugun herkes oturmaktan yorulmuş anlaşılan bende oturmaktan ve ağlamaktan yoruldumm ;D ;D

...mystery...

oturmak değil ama ağlamak YOK!!! ;D ;D ;D

zeytin

yok cnm  yaa bu sefer ben değil arkadaşım için ağladım onun sorunları vardı 12bucuktan 5bucuğa kadar ağladımmmm ;D ;D

...mystery...

yok artık.... :o :o o kadar büyük sorunlarmı :o valla sana helal olsun ne diyim gerçekten arkadaşının en iyi arkadaşı olmalısın.... :)

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 16, 2009, 07:19:46 ÖS
yok artık.... :o :o o kadar büyük sorunlarmı :o valla sana helal olsun ne diyim gerçekten arkadaşının en iyi arkadaşı olmalısın.... :)
evet okdar büyük sorun yakın arkadaşız çok sevdiğim bi arkadaşım kıyamadığım insanlardan biridir