Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATAAN

Amanin Dayakmi Yiyecem Simdi  Yasassssiiiiiin  Yipppeeeee   :haha: :haha:

ATAAN

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 17, 2009, 01:05:54 ÖÖ
ben çıkıyorum herkese iyi geceler.... byby:) byby:) daha fazla kalmak isterdim ama bugün 6da kalktım ve bayaa yorucu bigün geçirdim(sınavlarla dolu ;D ) o yüzden artık gözlerimi tutamamaya başlıyorum kapanıyolar.... ;D herkese tekrar iyi geceler.... byby:) byby:) :-*
Görüsümek Üzere Sayin Asistanim Kendinize Iyi Bakin  byby:) byby:) byby:)

SEVGI-40

ben çıkıyorum herkese iyi geceler.... byby:) byby:) daha fazla kalmak isterdim ama bugün 6da kalktım ve bayaa yorucu bigün geçirdim(sınavlarla dolu ;D ) o yüzden artık gözlerimi tutamamaya başlıyorum kapanıyolar.... ;D herkese tekrar iyi geceler.... byby:) byby:) :-*
byby:) byby:) byby:)

gece

byby:) byby:) byby:)

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 17, 2009, 01:06:43 ÖÖ
Amanin Dayakmi Yiyecem Simdi  Yasassssiiiiiin  Yipppeeeee   :haha: :haha:

Gülün gülün  :zopa: :zopa: ;D

ATAAN

Sayin Gece Sitede Yeni Mesaj Gönderme Yöntemi Bulan Arkadaslarimiz Varmis. Tanirmisiniz Kendilerini Bizede Ögretsin  :haha: :haha: :haha:

ATAAN

Ben O Sopayi Taniyooom, Ne Cici Dimi  ;D ;D ;D

gece

Arik siz adaha iyi biliceniz ne kadar cici  :zopa: ;D

gece

Bahceye hoplamadan gidin buz falan vardir mazAllah  :zopa: ;D

3,14

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 17, 2009, 12:55:42 ÖÖ
Fazla Uzaga Gitme, Ahanda Damatda Geldi, Onur Hosgeldin

--> Hos buldum, da mesajini yeni gördüm. Ben de yukarda yazmistim ama bir Allah'in kulu cikip da cevap yazmadi... :cryla: :cryla: :cryla: Kendimi cok dislanmis hissediyorum.... :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla:

gece

Alıntı yapılan: 3,14 - Ocak 17, 2009, 01:31:19 ÖÖ
--> Hos buldum, da mesajini yeni gördüm. Ben de yukarda yazmistim ama bir Allah'in kulu cikip da cevap yazmadi... :cryla: :cryla: :cryla: Kendimi cok dislanmis hissediyorum.... :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla:

Olurmu canim ya hosgeldin dedik ama sen farketmedin sanirim  aglama ya aglamayin artik  :cryla: :cryla:

3,14

Alıntı yapılan: gece - Ocak 17, 2009, 01:33:25 ÖÖ
Olurmu canim ya hosgeldin dedik ama sen farketmedin sanirim  aglama ya aglamayin artik  :cryla: :cryla:

--> Evet görmedim, ama sonradan yazdim geldim diye, herkes görmemezlikten geldii... :cryla: :cryla: :cryla: :-X :-X :-[ :-[ :-[ offoff:) :cryla: :cryla: :cryla:

gece

Alıntı yapılan: 3,14 - Ocak 17, 2009, 01:42:28 ÖÖ
--> Evet görmedim, ama sonradan yazdim geldim diye, herkes görmemezlikten geldii... :cryla: :cryla: :cryla: :-X :-X :-[ :-[ :-[ offoff:) :cryla: :cryla: :cryla:

Yok olurmu hic  :-[ :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla:

3,14

gece

Alıntı yapılan: 3,14 - Ocak 17, 2009, 01:47:06 ÖÖ
--> Gördün mü mesajimi yani??

Ikinci mesajini görmedim Onurcum ya  :embarassed: