Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hosibaba

salı pazarı kurulacaktı ama  :haha: :haha: :haha:

gece

The iyiy ki bir sey didim ya dimeseymiydim  ki  :haha: :haha: :haha:

ATAAN

Yani Arkadaslar Buraya Gelince Size Ragmen Ciddi Olmaya Calisiyorum Ama Ikinci Dakkada Nakavt Yaniii  :haha:

ATAAN

Alıntı yapılan: gece - Ocak 19, 2009, 02:13:56 ÖÖ
The iyiy ki bir sey didim ya dimeseymiydim  ki  :haha: :haha: :haha:
Ama Sayin Gece Yarin Burdada Bazardessi   :haha:   :haha: :haha:

hosibaba

hepiniz harika insanlarsınınız herkese en içten teşekkürlerimi sunuyorum  :-* :-* :-*

ATAAN

Alıntı yapılan: hosibaba - Ocak 19, 2009, 02:13:51 ÖÖ
salı pazarı kurulacaktı ama  :haha: :haha: :haha:
Bu Tür Pazarlar Genelde Gününden Ya Bir Gün Önce Yada Bir Gün Sonra Kurulur Nedendir Hic Anlamam Valla  :haha: :haha: :haha:

gece

Alıntı yapılan: hosibaba - Ocak 19, 2009, 02:16:06 ÖÖ
hepiniz harika insanlarsınınız herkese en içten teşekkürlerimi sunuyorum  :-* :-* :-*

Biz Tesekkür ederiz iyi ki sizde arammiza katildiniz  :)

ATAAN

Alıntı yapılan: hosibaba - Ocak 19, 2009, 02:16:06 ÖÖ
hepiniz harika insanlarsınınız herkese en içten teşekkürlerimi sunuyorum  :-* :-* :-*
Burda Hepimiz Bir Aile Gibiyiz, Ondan Kimse Kopamiyorya, Sizde Harika Bir Insansiniz Sayin hosibaba, Aramiza Tekrar Hosgeldiniz  alkis:) alkis:) alkis:)

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 19, 2009, 02:15:18 ÖÖ
Ama Sayin Gece Yarin Burdada Bazardessi   :haha:   :haha: :haha:

Hadi yaaaaa gercekmi
Th sali olmasin sakin  :haha: :haha: :haha:

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 19, 2009, 02:17:48 ÖÖ
Burda Hepimiz Bir Aile Gibiyiz, Ondan Kimse Kopamiyorya, Sizde Harika Bir Insansiniz Sayin hosibaba, Aramiza Tekrar Hosgeldiniz  alkis:) alkis:) alkis:)

alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:)

ATAAN

Alıntı yapılan: gece - Ocak 19, 2009, 02:18:33 ÖÖ
Hadi yaaaaa gercekmi
Th sali olmasin sakin  :haha: :haha: :haha:
Hayir Sali Olacak Olsa Bile Eger Sayin Gece Pazartesi Diyorsa Pazartesidir, Ondan Iyimi Bilcen Kardiiiiiiiisssiiiiiiiiiiiiiiim   :haha: :haha: :haha:

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 19, 2009, 02:14:41 ÖÖ
Yani Arkadaslar Buraya Gelince Size Ragmen Ciddi Olmaya Calisiyorum Ama Ikinci Dakkada Nakavt Yaniii  :haha:

Bize ragmen mi  :haha: :haha: :haha: :haha:

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 19, 2009, 02:19:41 ÖÖ
Hayir Sali Olacak Olsa Bile Eger Sayin Gece Pazartesi Diyorsa Pazartesidir, Ondan Iyimi Bilcen Kardiiiiiiiisssiiiiiiiiiiiiiiim   :haha: :haha: :haha:

:haha: :haha: :haha:

ATAAN

hosibaba

Pazarcılar para saymaktan günleri samayı unutmuşlardır da ondan  :haha: :haha: :haha:

ATAAN

Alıntı yapılan: hosibaba - Ocak 19, 2009, 02:21:23 ÖÖ
Pazarcılar para saymaktan günleri samayı unutmuşlardır da ondan  :haha: :haha: :haha:
Ama Harbiden Ya Benim Antalyadaki Evin Orda Carsamba Pazari Var Ama Persembeleri Kuruluyor Hep Ama Carsamba Pazari Diyorlar,  :haha: