Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Ocak 21, 2009, 06:30:45 ÖS
iyiyim arkadaşıma gittim bugünde oturmaya sen nerelere gittin bugünnn ;D ;D
ben istanbulu gezdim yaaa... ;D istanbul derken yani okulla gezi vardıda sultan ahmete gittik orda işte Topkapı sarayı Ayasofya Sultan Ahmet Camisi Yerebatan Sarnıcı... ;D oraları gezdik vee aşırı yoruldum ama değdi... halayy:)

zeytin

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 21, 2009, 06:43:39 ÖS
ben istanbulu gezdim yaaa... ;D istanbul derken yani okulla gezi vardıda sultan ahmete gittik orda işte Topkapı sarayı Ayasofya Sultan Ahmet Camisi Yerebatan Sarnıcı... ;D oraları gezdik vee aşırı yoruldum ama değdi... halayy:)
oh oh ne güzel işte sen faydalı yerleri gezmışsin ;)

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 21, 2009, 06:43:39 ÖS

Ben gecen sene gezdim oralari, muhtesemdi gercekten, bir gün yine gelicem ISTANBUL  :embarassed:

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Ocak 21, 2009, 06:48:37 ÖS
Ben gecen sene gezdim oralari, muhtesemdi gercekten, bir gün yine gelicem ISTANBUL  :embarassed:
ben hep burdayımda gezi yaptılar bende gittim okulda yok yazılmaktansa bende geziye giderim hem tekrar görürüm(5. kez falan ;D ) hemde yok yazılmam dedim gittim iyikide gitmişim bi Yere batan Sarnıcını görmemiştim oda süpermiş... halayy:)

...mystery...

bu arada gel Gece ablacım Hoşgelirsiiiinn.... :-* :-* :-*

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Ocak 21, 2009, 06:45:23 ÖS
oh oh ne güzel işte sen faydalı yerleri gezmışsin ;)
yaaa ;D ;D ;D ama kaşıkçı elması süperdi yaa insanın gözünü alıyo bide adam değersiz demiş yaa 3 kaşıpa değişmiş şimdi ciddi ciddi paha biçemiyolarmış bunun fiyatı bu kadardır denilmiyomuş... ;D ;D

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 21, 2009, 06:53:03 ÖS
bu arada gel Gece ablacım Hoşgelirsiiiinn.... :-* :-* :-*

InsAllah bir gün gelicem kimbilir belki evim bile olabilir Isbanbulu cok seviyorum ben IZMIR KADAR cok  :-[

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Ocak 21, 2009, 06:55:40 ÖS
InsAllah bir gün gelicem kimbilir belki evim bile olabilir Isbanbulu cok seviyorum ben IZMIR KADAR cok  :-[
İstanbul sevilmez mi yaa... ;D İzmir'de çooooooo....ooook güzel Dünya'nın en güzel şehirleri... :) :)

ama sen üzülme böyle... :'( :'(

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 21, 2009, 06:54:00 ÖS
yaaa ;D ;D ;D ama kaşıkçı elması süperdi yaa insanın gözünü alıyo bide adam değersiz demiş yaa 3 kaşıpa değişmiş şimdi ciddi ciddi paha biçemiyolarmış bunun fiyatı bu kadardır denilmiyomuş... ;D ;D
vay beeeee ;D ;D

gece

Ben en iyisi biraz dinleneyim icim biraz garip oldu kizlar  :embarassed:
Sonra görüsmek üzere canlarim buralar size emanet  :angel:

zeytin

git dinlen ablacım ama dönüşün inşAllah muhteşem olurrr :-* :-*

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Ocak 21, 2009, 06:59:06 ÖS
Ben en iyisi biraz dinleneyim icim biraz garip oldu kizlar  :embarassed:
Sonra görüsmek üzere canlarim buralar size emanet  :angel:
tamam gece ablacım kendine iyi bak üzülme sen kıyamam ben sana :-* :-* :-*
tamam gece ablacım biz buralara gözümüz gibi bakarız.... :haha: