Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 22, 2009, 06:03:17 ÖS
sizinki imkansız değil bunun kitabını aldım istersen oku çok güzeldi filmide çok aşırı tavsiye ediyorum özellikle sana... :-\ 2. kitapta bizim vampir kıza evlenme teklif ediyomuş... ;D
imkansiz degilmiydi yani bizim ki imkansiz  :cryla: :cryla: :cryla:

NİLSENAM

uffaq

Alıntı yapılan: uffaq - Ocak 22, 2009, 05:55:41 ÖS
yaaaaaaaaaaaaa biri bana yardım etsin avatar ekleyemiyorum   tickoff:) tickoff:) tickoff:) tickoff:) tickoff:) tickoff:) tickoff:) tickoff:) :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla:

NİLSENAM

Alıntı yapılan: zeytin - Ocak 22, 2009, 06:04:44 ÖS
abowww kıs doktor tavsiyelimii :o
biliyonum bir gözüme mavi bir gözümede yeşil takacam... :haha: :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Ocak 22, 2009, 06:04:53 ÖS
hayır imkansız değildi aslında imkansız çünkü çocuk onun kanını içmek istiyo ama kendini tutuyo demekki imkansız diye bişey yok sizinkiside imkansız değil... ;)

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 22, 2009, 06:07:14 ÖS
hayır imkansız değildi aslında imkansız çünkü çocuk onun kanını içmek istiyo ama kendini tutuyo demekki imkansız diye bişey yok sizinkiside imkansız değil... ;)
ins dedigin gibi olur
:cryla: :cryla:

zeytin

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Ocak 22, 2009, 06:06:19 ÖS
biliyonum bir gözüme mavi bir gözümede yeşil takacam... :haha: :haha:
:haha: :haha: :haha: Van kedisi yaril:)

NİLSENAM

...mystery...

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Ocak 22, 2009, 06:08:37 ÖS
ins dedigin gibi olur
:cryla: :cryla:
olur gerçekten imkansız diye bişey yok insanlar imkanlarıda imkansızlıklarıda kendileri yaratırlar... ;) sen eğer gerçekleşmesini istiyosan önünde hiçbir engel olmamalı tamam mı?? ;)

zeytin

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Ocak 22, 2009, 06:04:53 ÖS
Sevgicim hiç bir aşk imkansız değildir imkansızlık sadece aciz kişilerin işidir sen aşkının peşinden emek sarfedeceksin canın acısada dayanamasanda eğer SEVİYORSAN ki gerçekten seviyor ve seviliyorsun ozaman bu aşk imkansız değil ve sonunda bunu karşılığını göreceksinn  ;) ;)

NİLSENAM

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Ocak 22, 2009, 06:12:42 ÖS
Sevgicim hiç bir aşk imkansız değildir imkansızlık sadece aciz kişilerin işidir sen aşkının peşinden emek sarfedeceksin canın acısada dayanamasanda eğer SEVİYORSAN ki gerçekten seviyor ve seviliyorsun ozaman bu aşk imkansız değil ve sonunda bunu karşılığını göreceksinn  ;) ;)
bende onu dedim.... ;D ;D

gece

alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:)

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 22, 2009, 06:13:35 ÖS
bende onu dedim.... ;D ;D
peşpeşe yazmışız ikimizde aynı anda habersiz aynı şeyleri düşünüyormuşuz demek kii ;D ;)

NİLSENAM

kesinlikle ....imkansız diye birşey yoktur......seviyosan aşkının peşinden gideceksin..... okey:) okey:)

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 22, 2009, 06:11:31 ÖS
olur gerçekten imkansız diye bişey yok insanlar imkanlarıda imkansızlıklarıda kendileri yaratırlar... ;) sen eğer gerçekleşmesini istiyosan önünde hiçbir engel olmamalı tamam mı?? ;)
benim önümde birsürü engel var ama hepsini asicam