Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SEVGI-40

Alıntı yapılan: mub@rek - Şubat 01, 2009, 12:41:56 ÖÖ
Hosbuldum Sevgi. Nasilsin?
idare eder modundayim isde mübarek sen nasilsin

mub@rek

Tesekkür ederim ben iyiyim, odama ciktim. Dedim bir bakayim bakalim. Yarin Pazar malüm.
Burda hava bugün pek soguk degil, oralarda nasil?

SEVGI-40

Alıntı yapılan: mub@rek - Şubat 01, 2009, 12:45:57 ÖÖ
Tesekkür ederim ben iyiyim, odama ciktim. Dedim bir bakayim bakalim. Yarin Pazar malüm.
Burda hava bugün pek soguk degil, oralarda nasil?
burasi buz gibi alp daglarinin ortasindayim düsn yani

mub@rek

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Şubat 01, 2009, 12:46:26 ÖÖ
burasi buz gibi alp daglarinin ortasindayim düsn yani

Düsünüyorum düsünüyorum üsüyemiyorum. Demekki düsünerek üsüyemiyor insan.
Anladim' da bu alp daginin ortasinda kalan nadide sehirde soba, kalorifer, gaz ocagi, odun, kömür vb. teknolojik olmayan ısınma arac ve gerecleri daha yok galiba. Bak yoksa söyle hemen ben yatirim yapayim. Ortak oluruz sen müsteri ayarla ben satis konusunda bakarim. Köseleri döneriz. Yani kesin döneriz, öyle ümid ediyorum en azindan. İnsAllah artik.. :D

SEVGI-40

Alıntı yapılan: mub@rek - Şubat 01, 2009, 12:48:59 ÖÖ
Düsünüyorum düsünüyorum üsüyemiyorum. Demekki düsünerek üsüyemiyor insan.
Anladim' da bu alp daginin ortasinda kalan nadide sehirde soba, kalorifer, gaz ocagi, odun, kömür vb. teknolojik olmayan ısınma arac ve gerecleri daha yok galiba. Bak yoksa söyle hemen ben yatirim yapayim. Ortak oluruz sen müsteri ayarla ben satis konusunda bakarim. Köseleri döneriz. Yani kesin döneriz, öyle ümid ediyorum en azindan. İnsAllah artik.. :D
yok ya evler cok sicak hatta sicaktan durulmuyo ona göre insa etmislr

ama disarida ciknca donuyo insan

ama yinede cok güzel heryer bemebeyaz  ;D ;D ;D

mub@rek

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Şubat 01, 2009, 12:51:00 ÖÖ
yok ya evler cok sicak hatta sicaktan durulmuyo ona göre insa etmislr

ama disarida ciknca donuyo insan

ama yinede cok güzel heryer bemebeyaz  ;D ;D ;D

Vay bee, geyik var mi?

ATAAN

Burda Kar Yagmaya Basladi Arkadaslar, Mübarekcim Hosgeldin

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 01, 2009, 12:53:33 ÖÖ
Burda Kar Yagmaya Basladi Arkadaslar, Mübarekcim Hosgeldin

Burdada Kar bekleniyor da yagmadi bir türlü Soguk am cok Soguk

ATAAN

Hadi Isitalim Burayi Biraz
Ne münasebet
Ablam evlenmeden önce saatlerce odamıza kapanır, sigara ve kahve ikilisi eşliğinde sırlarımızı dökerdik. Böyle anlardan birinde, kısık sesle "Müzik açalım mı? Babam yan odada, bizi dinliyor olabilir." dedim. Yan odadan gelen ve hala hatırladığımızda bizi kahkahalara boğan ses: "Ne dinleyecem sizi beee!"

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 01, 2009, 12:57:36 ÖÖ
Hadi Isitalim Burayi Biraz
Ne münasebet
Ablam evlenmeden önce saatlerce odamıza kapanır, sigara ve kahve ikilisi eşliğinde sırlarımızı dökerdik. Böyle anlardan birinde, kısık sesle "Müzik açalım mı? Babam yan odada, bizi dinliyor olabilir." dedim. Yan odadan gelen ve hala hatırladığımızda bizi kahkahalara boğan ses: "Ne dinleyecem sizi beee!"

:haha: :haha: :haha: :haha:

ATAAN

Yanlış telefon

İşe giderken cep telefonumu evde unutmuşum, ama televizyon kumandasını almayı ihmal etmemişim.
;D ;D ;D

SEVGI-40

ATAAN

Köpük köpük

8 yaşımdaki yeğenim "Dayı nasıl oluyor da renkli sabundan beyaz köpük çıkıyor?" diye sordu. "Dur bir düşüneyim." dedim, hala düşünüyorum...

ATAAN

Hevesli

Kardeşime araba kullanmayı öğretiyorum. Çok hevesli... Bana; "Abi çok kolay yaa, aynı bilgisayar oyunu gibi!" diyor. Cevabım; "Hııı... Ama tek canın var..."
;D ;D ;D

ATAAN

Arabam çalındı

2 gece önce arabasını otoparkta unutup eve dolmuşla dönen ve sabah "Arabam çalındı!" diye ortalığı kasıp kavuran salak benim.  :haha:

ATAAN

Giyim kuşam

Lacivert ceketi, gri pantolonu, kahverengi ayakkabısı ve siyah kemerini bir arada giyen babama annemin yorumu: "Toplama bilgisayar gibi olmuşsun!"        ;D ;D ;D

3,14

--> Sona kalan dona kalirmis, ben de dona kalacak miyim? Yoksa affedilecek miyim? utanan:)