Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

jentzsch

Siz benı güldürünüz,Allah'da sizi güldürsün..

Hadı hosca kalın..   ;D    byby:)

gece

Alıntı yapılan: jentzsch - Şubat 12, 2009, 03:08:03 ÖSSiz benı güldürünüz,Allah'da sizi güldürsün..

Hadı hosca kalın..       byby:)

Amin  utanan:) ;D

Kolay Gelsin jentzsch... byby:)

NİLSENAM

Alıntı yapılan: jentzsch - Şubat 12, 2009, 03:08:03 ÖSSiz benı güldürünüz,Allah'da sizi güldürsün..

Hadı hosca kalın..   ;D    byby:)

AMİNNNNNNN.... byby:)

NİLSENAM

Alıntı yapılan: gece - Şubat 12, 2009, 03:07:40 ÖSYa rezil olduk yaa :haha: :haha: :haha:

BİZİM İÇİMİZ NE KADAR KÖTÜ YA..... :haha:

f_tuba26

sellaaaaammmmm...kimler var görüsmeyeli nasilsiniz dostlar naptiniz bir hafdadir... alkis:)

NİLSENAM

Alıntı yapılan: f_tuba26 - Şubat 12, 2009, 03:20:02 ÖSsellaaaaammmmm...kimler var görüsmeyeli nasilsiniz dostlar naptiniz bir hafdadir... alkis:)

HOŞGELDİN TUBA.....NASILSIN ...
NASIL GEÇİYOR TATİL.... yuppi:)

f_tuba26

bitti tatil, :cryla:evime döndüm sali günü :cryla: :cryla:

gece

Hosgeldin Tugbacim üzülme ya  :-[

NİLSENAM

Alıntı yapılan: f_tuba26 - Şubat 12, 2009, 03:22:31 ÖSbitti tatil, :cryla:evime döndüm sali günü :cryla: :cryla:

ÜZÜLME BİZ VARIZ...ÇABUCAK ATLATTIRIRIZ SANA... ;D ;D

NİLSENAM

ya forum bende çok ağır çalışıyor....
sizdedemi öyle ... ???

gece

NİLSENAM

:embarassed: :embarassed: ya neden böyle oluyor....

f_tuba26

evet ya form bi acayip bugun,....iste 1 hafda gezdik,eglendik,hava aldik,stres atttik,dostlari gördük,hasret giderdik...vedalastik,biraktik geldik vatani burasi bi acayip geldi bana..ama insan evini özlüyor ne de olsa..

NİLSENAM

Alıntı yapılan: f_tuba26 - Şubat 12, 2009, 03:41:36 ÖSevet ya form bi acayip bugun,....iste 1 hafda gezdik,eglendik,hava aldik,stres atttik,dostlari gördük,hasret giderdik...vedalastik,biraktik geldik vatani burasi bi acayip geldi bana..ama insan evini özlüyor ne de olsa..

evet ya insan nedense nereye giderse gitsin kendi evi bir başka... :)

f_tuba26

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Şubat 12, 2009, 03:42:50 ÖSevet ya insan nedense nereye giderse gitsin kendi evi bir başka... :)
ya:) ya:)evet ama vatanin havasida bir baska gece saatlerine kadar irmak kenarinda oturup acik havada muhabbet yani burdaki soguklara göre ohhhh... deyiveriyor insan..valla

NİLSENAM

Alıntı yapılan: f_tuba26 - Şubat 12, 2009, 03:45:03 ÖSya:) ya:)evet ama vatanin havasida bir baska gece saatlerine kadar irmak kenarinda oturup acik havada muhabbet yani burdaki soguklara göre ohhhh... deyiveriyor insan..valla

evet ...gelde güzelim yeri bırak git..... ;D ;D