Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATAAN

Tamam Simdi Hülyayi Arayip Söölüyom  okey:)

zeytin

Alıntı yapılan: f_tuba26 - Şubat 12, 2009, 04:41:54 ÖStenis kursunami gidiyor cidden mi? :o

Evet gidiyorum hocamda babam  :haha: :haha: ama cidden gidiyorum 15 kişilik bir grup halinde insan kızına torpıl geçer dimi ama yooookk babam öbürkülerine torpil geçiyo  hiihi:)

f_tuba26

vay beee...sosyetik zeytine bak bir havalar bir havalar yürü kim tutar seni yakisir...yakisir... :haha:

gece

Zeytin yandin Ataan bey Hülyayi taniyor zannimca  :haha:

sen hemen cift antiranmanlara basla sekerim  ;D

f_tuba26

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 12, 2009, 04:44:35 ÖSEvet gidiyorum hocamda babam  :haha: :haha: ama cidden gidiyorum 15 kişilik bir grup halinde insan kızına torpıl geçer dimi ama yooookk babam öbürkülerine torpil geçiyo  hiihi:)
ay ciidenmi? oda güzel... :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 12, 2009, 04:43:50 ÖSTamam Simdi Hülyayi Arayip Söölüyom  okey:)

Selamlarımıd ailetttt

zeytin

Alıntı yapılan: gece - Şubat 12, 2009, 04:45:18 ÖSZeytin yandin Ataan bey Hülyayi taniyor zannimca  :haha:

sen hemen cift antiranmanlara basla sekerim  ;D

Ayy ne çift antremanı şekerim o korksun acemi raketi olan benimkisi değil onunkisi  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: f_tuba26 - Şubat 12, 2009, 04:45:04 ÖSvay beee...sosyetik zeytine bak bir havalar bir havalar yürü kim tutar seni yakisir...yakisir... :haha:
dance:) dance:)

zeytin

Alıntı yapılan: gece - Şubat 12, 2009, 04:42:08 ÖSZeytin kararmissin hayirli olsun Canim   alkis:) :-*

Evet ablacım zatin karaydım iyice karardım  kur;) kur;)

ATAAN

Hülyaaaaaaaaaaaa  Zeytinin Selami Var, Selamin Üstümde Kalmasin Dimi  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 12, 2009, 04:50:01 ÖSHülyaaaaaaaaaaaa  Zeytinin Selami Var, Selamin Üstümde Kalmasin Dimi  :haha:

Ayıp olmasın yanee yinede ilet yada iletme bence bir mahsuru yokk.Kusura bakmasın ama tanis oynamayı bilmiyiiiii  :haha: :haha:

kirsehir7

ATAAN

Hülya Yani Administorümüz Cakma Olanindan Benim Gibi  :haha:

ATAAN

Bu Arada Hosgelmissen Kirsehircimcimcim  ;D

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 12, 2009, 04:53:01 ÖSHülya Yani Administorümüz Cakma Olanindan Benim Gibi  :haha:

Çakma Ataan  :haha: :haha: yada Administorümüzün yandan yemişi yaril:)

kirsehir7

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 12, 2009, 04:52:35 ÖSAvşar olan  :haha:

ASOOOO  ;D ben gecenlerde yendim onu yaa tenis de hüngür hüngür agladi ve magazine cikmaisn diyede bir sürü paralar verdi ondan göremediniz yenildigini  :haha: