Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

ATAAAAAAANNNN ABBİİİİ şARKININ ADI NEEEEE TELLE KONUşTUM DİDİM GÖRMEDİM DİDİMM
DESENE DİDİM Bİ SAATTİR KİME DİDİMMMM. :zopa:

kirsehir7

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 13, 2009, 11:59:18 ÖSTamam Sevgi Iyiymis, Uzatmayim Selami Sabahi Muhabbete Girin Hemen
Ben Hemen Günü Özetleyim, Sevgi Yarin Bu Tosbalar Recep Ivedige Gidip Helga Diye Bir Kizla Bulusacaklar  :haha: :haha:

:o :o

yok biz helgayla degil tomas la bulusacagiz helgayla bulusacak olan ataan abi

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 13, 2009, 11:59:18 ÖSTamam Sevgi Iyiymis, Uzatmayim Selami Sabahi Muhabbete Girin Hemen
Ben Hemen Günü Özetleyim, Sevgi Yarin Bu Tosbalar Recep Ivedige Gidip Helga Diye Bir Kizla Bulusacaklar  :haha: :haha:
vay vay bizsiz öylemi hangi tosbalar onlar    :zopa:

:haha:

3,14

kirsehir7

SEVGI-40

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 14, 2009, 12:00:23 ÖÖ:o :o

yok biz helgayla degil tomas la bulusacagiz helgayla bulusacak olan ataan abi
:haha: abi anlayalim

ATAAN

Adlarini Söylemeyim Ayip Olur Ama Bas Harfleri Kirsehirle Zeytin  :haha: :haha: :haha:

zeytin

Ben Hemen Günü Özetleyim, Sevgi Yarin Bu Tosbalar Recep Ivedige Gidip Helga Diye Bir Kizla Bulusacaklar  :haha: :haha: :haha:

aBOWWW biz ivediğe gitcez sende Helganımı Helvanımı neyini bulcan  :haha:

kirsehir7

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 14, 2009, 12:01:31 ÖÖAdlarini Söylemeyim Ayip Olur Ama Bas Harfleri Kirsehirle Zeytin  :haha: :haha: :haha:

yaw iiyki bas harflerimizi söyledin yani ataan abi  ;D

SEVGI-40

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 14, 2009, 12:02:05 ÖÖyaw iiyki bas harflerimizi söyledin yani ataan abi  ;D
:haha: :haha: cok uzunmus ya bunlarin bas harfleri

ATAAN

Bak Ya Suna Bakya Helvani Diyor Ya, Canimi Helva Cektirdi Bu Yaaaaaaaaaaaa   :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 14, 2009, 12:01:31 ÖÖAdlarini Söylemeyim Ayip Olur Ama Bas Harfleri Kirsehirle Zeytin  :haha: :haha: :haha:

Başharfi BEN
sen demesen ne olcekti yanee çok merak ettim  :haha:

SEVGI-40

3,14

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Şubat 14, 2009, 12:00:25 ÖÖvay vay bizsiz öylemi hangi tosbalar onlar    :zopa:

--> Görüyorsun degil mi Aşkım ya bizsiz sinema plani yapmislar. tickoff:) tickoff:) tickoff:)

SEVGI-40

Alıntı yapılan: 3,14 - Şubat 14, 2009, 12:03:17 ÖÖ--> Görüyorsun degil mi Aşkım ya bizsiz sinema plani yapmislar. tickoff:) tickoff:) tickoff:)
sorarim ben o tosbalara  :haha:

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 14, 2009, 12:02:43 ÖÖBak Ya Suna Bakya Helvani Diyor Ya, Canimi Helva Cektirdi Bu Yaaaaaaaaaaaa   :haha:
gel yapim sana hemen helva  :-*