Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 60 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SEVGI-40

ATAAN

Yoksa Bak Ajdar Yanimda Sahneye Firlamak Icin Mikrofonun Bos Kalmasini Bekliyor Zaten  :haha:

...mystery...

...mystery...

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 14, 2009, 01:45:00 ÖÖYoksa Bak Ajdar Yanimda Sahneye Firlamak Icin Mikrofonun Bos Kalmasini Bekliyor Zaten  :haha:
aman abi saol  :haha:

ATAAN

Gizemcim Oyunu Degistirdim Siz Türkler Ne Diyor Bitte Schon  :haha:

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 14, 2009, 01:46:27 ÖÖGizemcim Oyunu Degistirdim Siz Türkler Ne Diyor Bitte Schon  :haha:
:haha: :haha:

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 14, 2009, 01:45:00 ÖÖYoksa Bak Ajdar Yanimda Sahneye Firlamak Icin Mikrofonun Bos Kalmasini Bekliyor Zaten  :haha:

Ajdar istemeyiz ama güzel bir parca isteriz KIZLARRR ne dersiniz  alkis:)

ATAAN

Canim Benim Ya, Sen Hep Gül Oldumu Sevgicim, Senin Tosba Sevgilin Nereye Kayboldu, O Kadar Kaynattikki Yani Damadimin Geldigini Gittigini Bile Görmedim Bravo Yani  :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 14, 2009, 01:46:27 ÖÖGizemcim Oyunu Degistirdim Siz Türkler Ne Diyor Bitte Schon
aa ben teşekkür etmedim dimi??? utanan:) gitti benim kafam yaaa saat oldu 1 sabah 6da kalktım okula gittim falan filan kafa haliyle --- ;D

biraz gecikmişte olsa Teşekkürler patroonnn.... alkis:) alkis:)

3,14

--> Ben de cikiyorum, iyi geceler. byby:)

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 14, 2009, 01:48:20 ÖÖCanim Benim Ya, Sen Hep Gül Oldumu Sevgicim, Senin Tosba Sevgilin Nereye Kayboldu, O Kadar Kaynattikki Yani Damadimin Geldigini Gittigini Bile Görmedim Bravo Yani  :haha:
senin damat cok yavas bizim hizmiza yetisermiyo yorulup kaciyo.tmm abicim üzülmüycem  :-*

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Şubat 14, 2009, 01:47:48 ÖÖAjdar istemeyiz ama güzel bir parca isteriz KIZLARRR ne dersiniz  alkis:)
süper olurrr.... alkis:) alkis:)

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 14, 2009, 01:48:20 ÖÖCanim Benim Ya, Sen Hep Gül Oldumu Sevgicim, Senin Tosba Sevgilin Nereye Kayboldu, O Kadar Kaynattikki Yani Damadimin Geldigini Gittigini Bile Görmedim Bravo Yani  :haha:
ahanda geldi gidiyo  :haha:

SEVGI-40

ATAAN

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 14, 2009, 01:51:26 ÖÖaa ben teşekkür etmedim dimi??? utanan:) gitti benim kafam yaaa saat oldu 1 sabah 6da kalktım okula gittim falan filan kafa haliyle --- ;D

biraz gecikmişte olsa Teşekkürler patroonnn....
Afacan Asistanim Benim  okey:)
Onur Nereye, Kendimi Yeni Yila Girmis Gibi Hissediyorum Ben Burda, Sen Nereye Gidiyon,

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 14, 2009, 01:53:56 ÖÖAfacan Asistanim Benim  okey:)
Onur Nereye, Kendimi Yeni Yila Girmis Gibi Hissediyorum Ben Burda, Sen Nereye Gidiyon,
;D ;D ;D