Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

kirsehir7

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 14, 2009, 01:48:47 ÖSBakacam Didim Ya Sinemada Size Yenge Bulmak Icin  :haha:

:haha: :haha:
Eli ayağı düzgünlerden olsun :haha:

zeytin

Gece ablaacımm al bakalım buda senin kur;)

zeytin

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 14, 2009, 01:51:51 ÖSoldu  ya:) yuppi:) alkis:)

bunlar romantikten anlamiyiler illaki ormantik filmmi olcek sankiim dimi yanee bizimki tam romantikk  kur;)

gece

kirsehir7

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 14, 2009, 01:54:45 ÖSbunlar romantikten anlamiyiler illaki ormantik filmmi olcek sankiim dimi yanee bizimki tam romantikk  kur;)

evet.
benim herüfe sabah diyorumki bana ne hediye alcen oda dedi sen bana ne alcan ben dedimki recep ivedike 2 bilet  yaninada patlamis misir :haha: karicigim cok romantiksin dedi  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 14, 2009, 01:56:27 ÖSevet.
benim herüfe sabah diyorumki bana ne hediye alcen oda dedi sen bana ne alcan ben dedimki recep ivedike 2 bilet  yaninada patlamis misir :haha: karicigim cok romantiksin dedi  

Sabah benim adamda aradı napcen bugün dedi bende dedimki ivedike gitcem dedim oda bana dedi bgün sevgililer günü güzel bi filme gitsene dedi bende çok ormantiksin dedim
 yaril:)

kirsehir7

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 14, 2009, 01:58:29 ÖS:haha: :haha:
Sabah benim adamda aradı napcen bugün dedi bende dedimki ivedike gitcem dedim oda bana dedi bgün sevgililer günü güzel bi filme gitsene dedi bende çok ormantiksin dedim
 yaril:)

ay sekerim bunlar romantiklikten anlamiyolar  :haha:

zeytin

Hemde hiç anlamıyolar benimki duymasın ama bazen çok odun oluyoo hiç romantikten anlamıyooo  :haha: :haha:

kirsehir7

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 14, 2009, 02:00:21 ÖSHemde hiç anlamıyolar benimki duymasın ama bazen çok odun oluyoo hiç romantikten anlamıyooo  :haha: :haha:

zeytin

Alamacı olduğundan herhal   :haha: :haha:

zeytin

buraya geldiğinde sinemaya gidelim diyoruz nirdeeee ağlamaklı aşklı ayrılıklı film var oraya takılıyo bende nirde gülmeli film var oraya bakıyorum bana çok romantik taklıyon diyo bende ona ben romantik değelim ormantiğim diyorum  :haha: :haha:

kirsehir7

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 14, 2009, 02:04:59 ÖS:haha: :haha:
buraya geldiğinde sinemaya gidelim diyoruz nirdeeee ağlamaklı aşklı ayrılıklı film var oraya takılıyo bende nirde gülmeli film var oraya bakıyorum bana çok romantik taklıyon diyo bende ona ben romantik değelim ormantiğim diyorum  :ha