Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 99 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATAAN

Sayin Gece Lütfen Bamya Yanliz Bol Sulu Olanindan, Yemek Tarifi Lazim Bana Ya  :haha:

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 15, 2009, 01:58:23 ÖSSayin Gece Lütfen Bamya Yanliz Bol Sulu Olanindan, Yemek Tarifi Lazim Bana Ya  :haha:

Bamya tarifi elimizde kalmammis Kurufasulye versek olmami  :haha:

ATAAN

Yok O Tarife Göre Kesinlikle Pisirilmiyor Yani Münkin Degil  :haha:

gece

Valla süper oluyo hem dans et hem kuru pisir harika  :haha: :haha: :haha:

ATAAN

Yok O Tarife Göre Yemegi Pisireceginiz Tencere Bile Gülmeye Basliyor  :haha:

qwerty zeze

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 15, 2009, 01:56:57 ÖSVAllah Süper Gidiyor Hayat Yedigimiz Önümüzde Yemedigimiz Buz Dolabinda  :haha:
ALLAH arttırsın. ;D ;D

gece

Güzel iste mutlu pisen yimek lezzetli olur ya :haha: :haha:

ATAAN

Amin Allah Olmayanlarada Versin  okey:)

ATAAN

Alıntı yapılan: gece - Şubat 15, 2009, 02:04:49 ÖSGüzel iste mutlu pisen yimek lezzetli olur ya :haha: :haha:
Yemek Pismiyoki Gülmekten Lezzetli Olsun  :haha:

qwerty zeze

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 15, 2009, 01:56:34 ÖSolsun yaa uyumak iyidir,güzeldir,hoştur... :haha:
uyumak güzeldir ama bedenim isyan ediyor artık bana çok dengesiz uyuyom bi gün sabah 6 da bigün akşam 9 da valla dengem şaştı :haha: :haha:

gece

...mystery...

Alıntı yapılan: qwerty zeze - Şubat 15, 2009, 02:05:59 ÖSuyumak güzeldir ama bedenim isyan ediyor artık bana çok dengesiz uyuyom bi gün sabah 6 da bigün akşam 9 da valla dengem şaştı :haha:
;D ;D ;D

ATAAN

Bana Günde 6 En Fazla 7 Saat Yetiyor Uyku Icin  okey:)

qwerty zeze

ben de düzene oturtsam iyi olacak valla

qwerty zeze

cem yılmaz izledim gözüme uyku girmedi espriler sürekli aklıma geliyodu ben ne yapiiim ;D

ATAAN

Düzenli Uyku Herseyini Olumlu Etkiliyor Insanin, Bence Biran Önce Düzene Oturtun Yani  okey:)

ATAAN