Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 145 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATAAN

Ya Bu Zeytin Ne Cabuk Kayboluyor, Isinliyormu Kendini Napiyo  :haha:

...mystery...

NİLSENAM

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 15, 2009, 09:18:19 ÖSBen gider arkadaşlarım görüşmek üzere zatin babam geççek daha ssonra görüşmek ümidiyle Allaha emanet olun  byby:) byby:)

byby:) byby:)

...mystery...

NİLSENAM

Alıntı yapılan: gece - Şubat 15, 2009, 09:18:48 ÖSSulu Bamya Canim be bitti ama kirizimgelirse yine temizlerim ben  :haha:

:haha:

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 15, 2009, 09:20:35 ÖSNilsenamcim Helga Yengeni Daha Bulamadimki Beni Disari Salmasin  :haha:

ne biliyim ağbicim arada bir yok olyon helga yengemi buldun diyoz... :haha:

ATAAN

Ben Diyom Söz Nisan Dügün Hepsini Birden Cikarayim  :haha:

NİLSENAM

...mystery...

NİLSENAM

gece

Dügünmü var kim evleniyor  ;D

ATAAN

Beni Everecekler, Helga Diye Bir Kiz Varmis Tüm Sinemalarda Onu Ariyoz, Daha Bulamadik Ama  :haha:

NİLSENAM

ağbicim çifte düğün yaparız seninle olmazmı  :haha: :haha: :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 15, 2009, 09:31:56 ÖSBeni Everecekler, Helga Diye Bir Kiz Varmis Tüm Sinemalarda Onu Ariyoz, Daha Bulamadik Ama  :haha:
yaril:) yaril:) yaril:)

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 15, 2009, 09:31:56 ÖSBeni Everecekler, Helga Diye Bir Kiz Varmis Tüm Sinemalarda Onu Ariyoz, Daha Bulamadik Ama  :haha:

hmmm iyi bulunca haber verinde kelle altinimi hazirlayayim barim hediye yani  :haha:

NİLSENAM

Alıntı yapılan: gece - Şubat 15, 2009, 09:34:41 ÖShmmm iyi bulunca haber verinde kelle altinimi hazirlayayim barim hediye yani  :haha:

:haha: :haha:

NİLSENAM

düğünü benden ağbiciğimin....... :haha: :haha: