Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 111 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 17, 2009, 09:49:45 ÖSBuldum  Mavi Gözlü Sadik, Kim Ülennnnnnnnnnn  Bu Sadikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk  Kimmm Dedim Ülennnnnnn  Konusmayin Ülennnnnnnnnnnnnnnnnnn   :haha: :haha: :haha:

mAVİ MAVİ MASMAVİİİİİİ
GÖZLERİ BONCUK MAVİİİİİİİİİİİİ  yaril:)

NİLSENAM

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 17, 2009, 09:46:41 ÖSArgo Margo, Himmmm Hemen Bundan Bir Isim Cikartmam Lazim Sanirim Isin Asli Bu Cümlenin Icinde  :haha:

:haha:

gece

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 17, 2009, 09:50:49 ÖSmAVİ MAVİ MASMAVİİİİİİ
GÖZLERİ BONCUK MAVİİİİİİİİİİİİ  yaril:)

Hadi ya :haha: :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 17, 2009, 09:50:20 ÖSbide hastahanede diyo yaa ölecegi zaman mavi sandik ddeyi ivedik nolmus mavi sandiga diyo
ninde diyi

mavi sandik ......biiiipppp zeytin anlamisindir  :haha:

ANLAMAMMI BEEEEEEEE NE GÜLDÜM AMA VARYAAAA KOLTUKTAN DÜşECEKTİM NİRDEYSEEEEEEEEEEEE :haha: :haha:

NİLSENAM

ATAAN

Peki, Takipteyim Dikkat Edin Acik Vermenizi, Agzinizdan Birsey Kacirmanizi Bekliyeceeeeem
Ni
Ha
Ha

NİLSENAM

anlattıklarınızdan sonra bende gitmek istiyorum ivedike.... :haha: :haha: :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 17, 2009, 09:52:27 ÖSPeki, Takipteyim Dikkat Edin Acik Vermenizi, Agzinizdan Birsey Kacirmanizi Bekliyeceeeeem
Ni
Ha
Ha

ÇOK BEKLERSİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN  :haha:

kirsehir7

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 17, 2009, 09:51:54 ÖSANLAMAMMI BEEEEEEEE NE GÜLDÜM AMA VARYAAAA KOLTUKTAN DÜşECEKTİM NİRDEYSEEEEEEEEEEEE :haha:
[/quot

evet orda herkes koptu koltuklardan kalkip kalkip yere yattilarr  :haha: :haha:
ayy aklima geldi simdiii  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Şubat 17, 2009, 09:52:46 ÖSanlattıklarınızdan sonra bende gitmek istiyorum ivedike.... :haha: :haha: :haha:

HİÇ KAÇIRMA DÜşÜN BEN 2 KERE GİTTİM BİKERE DAHA GİDEBİLİRİM YANEEEEEEEEEEEEE  yaril:)

NİLSENAM

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 17, 2009, 09:53:39 ÖSHİÇ KAÇIRMA DÜŞÜN BEN 2 KERE GİTTİM BİKERE DAHA GİDEBİLİRİM YANEEEEEEEEEEEEE  yaril:)

ilk işim recep ivedik 2 yae gitmek olacak.....çok merak ettim.... :haha: :haha: :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 17, 2009, 09:53:07 ÖS
Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 17, 2009, 09:51:54 ÖSANLAMAMMI BEEEEEEEE NE GÜLDÜM AMA VARYAAAA KOLTUKTAN DÜşECEKTİM NİRDEYSEEEEEEEEEEEE :haha:
[/quot

evet orda herkes koptu koltuklardan kalkip kalkip yere yattilarr  ayy aklima geldi simdiii  :haha:

SORMA YAAA ZATEN ONDAN SONRA SUSTURAMADILAR BENİ AYIBOĞAN :haha: :haha:

zeytin

ATAAN ABİCİM SANADA TAVSİYE EDERİMMMMMMMMMMMMMM  :haha: :haha:

NİLSENAM

ya siz filmin reklamını çok iyi yapıyonuz.....sizi alsalar ya ,reklam bölümüne.... :haha: :haha: :haha:

ATAAN

Yane Bu Isin Icinde Bir Is Var Yanee, Siz Filmi Ezberleyene Kadar Gidecek Gibi Görünüyorsunuz
YANEE  :haha:
Yok Ben Helga Ivedigin Cikmasini Bekliyom  :haha:

kirsehir7

ama bi tohaflik vardi ben en sonunda agladimmm :cryla:
nine ölünce ivedik resmine bakip öyle masum masum bakidi dayanaamdimm müzikde acikli caldi

ayy inanmiyom okadar güldüm güldüm sonunda agladim sonra film bitti tekrardan gülmeye basladim