Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 86 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kirsehir7

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 17, 2009, 09:55:58 ÖSYane Bu Isin Icinde Bir Is Var Yanee, Siz Filmi Ezberleyene Kadar Gidecek Gibi Görünüyorsunuz
YANEE  :haha:
Yok Ben Helga Ivedigin Cikmasini Bekliyom  :haha:

ezberledik bilem bi izlemede ezberledik hemide :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 17, 2009, 09:55:58 ÖSYane Bu Isin Icinde Bir Is Var Yanee, Siz Filmi Ezberleyene Kadar Gidecek Gibi Görünüyorsunuz
YANEE  :haha:
Yok Ben Helga Ivedigin Cikmasini Bekliyom  :haha:

YANE BEN BURDA SABAHTAN BERİ NE ANLATIYORUM ATAAN ABİ 2 KERE GİTTİM 3 ÜNCÜ KEZDE GİDEBİLİRİM DİDİM YAAAA SANA
SEN GEÇEN GÜN HELVA YİNGEMDEN DAYAK YİMİşİN DUYDUĞUMA GÖREEE :haha:

NİLSENAM

helgedamı geçiyor kız....mutlaka gitmem lazım... :haha: :haha: :haha:

...mystery...

zeytin

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 17, 2009, 09:56:29 ÖSama bi tohaflik vardi ben en sonunda agladimmm :cryla:
nine ölünce ivedik resmine bakip öyle masum masum bakidi dayanaamdimm müzikde acikli caldi

ayy inanmiyom okadar güldüm güldüm sonunda agladim sonra film bitti tekrardan gülmeye basladim

BEN MAVİ SANDIK OLAYINDAN SONRA GÜLME KRİZİNDEN AĞLAYAMADIM BİLE BİDE BÜCÜR BAYANLARLA KONUşURKEN ÇOK GÜLDÜMMMMMMMM  :haha: :haha:

kirsehir7

kirsehir7

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 17, 2009, 09:59:20 ÖSBEN MAVİ SANDIK OLAYINDAN SONRA GÜLME KRİZİNDEN AĞLAYAMADIM BİLE BİDE BÜCÜR BAYANLARLA KONUŞURKEN ÇOK GÜLDÜMMMMMMMM  :haha: :haha:

ayy eveettt  :haha: :haha:

kirsehir7

ayy bide kustugu bölüm vardiiii böööööögggggg migdem bulanmisti  :haha:

zeytin

zeytin

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 17, 2009, 10:00:29 ÖSayy bide kustugu bölüm vardiiii böööööögggggg migdem bulanmisti  :haha:

SIŞİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

NİLSENAM

ataan ağbi duydunmu...helgada varmış......biz gidelim bu filme.... :haha: :haha: :haha:

ATAAN

Helva Dimeyyyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin   :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Şubat 17, 2009, 10:01:03 ÖSataan ağbi duydunmu...helgada varmış......biz gidelim bu filme.... :haha: :haha: :haha:

KIZ HEELGA YOK ATAAN ABİ HELGA İVEDİK ÇIKARSA GİTCEKMİŞŞŞŞŞŞ :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 17, 2009, 10:01:42 ÖSHelva Dimeyyyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin   :haha:

KİM DİDİ HELVA DİYEE tickoff:) :zopa:

NİLSENAM

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 17, 2009, 10:02:24 ÖSKIZ HEELGA YOK ATAAN ABİ HELGA İVEDİK ÇIKARSA GİTCEKMİŞŞŞŞŞŞ :haha:

:haha: :haha: :haha: