Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 104 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kirsehir7

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Şubat 19, 2009, 03:03:31 ÖShoşbulduk..iyiyim canım sen nasılsın.... :-*

hoşbulduk....nasılsın zeytinciğim.....herşeyin hayırlısı olsun...yalnız değilsin bak bizler varız...... :-*

napalim nilo iiy olmaya calisiyoz iste  :)

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 19, 2009, 03:04:55 ÖSNilsenam Gelmis, Hosgeldin Nilsenam,
Kizlar Hemen Savas Boyalarini Sürmüssünüz Bakiyorum da  :haha:

Bende bugün başladı Ataan abi aama ne savaşı :) :-[

zeytin

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 19, 2009, 03:05:57 ÖS:zopa: :zopa: valla ben senelerdir busavasa hazirimmm  tickoff:)

Arkandayım Kırşehirlimmmmm :)

kirsehir7

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 19, 2009, 03:07:13 ÖSArkandayım Kırşehirlimmmmm :)
bende senin bidenemmmm  :-*

hucüüüüüüümmm allaaa allaaaaaa  :zopa: tickoff:)

zeytin

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 19, 2009, 03:08:38 ÖSbende senin bidenemmmm  :-*

hucüüüüüüümmm allaaa allaaaaaa  :zopa: tickoff:)

Gidelimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Ataan Abii Miniği Çağırsana

NİLSENAM

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 19, 2009, 03:06:03 ÖSÇok saol Nilsenamcım iyi olmaya calışıyorum düşünmeye çalışıyorum en önemli kara bu saatten sonra başlıyo yanlış bir hareket yapmak istemiyorum çok karışığım yanee :)

sakin kafayla düşünün...birbirinize zaman verin....kolay değil öyle kesip atmak....iyi olucak inş. herşey..... :-*

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 19, 2009, 03:06:31 ÖSnapalim nilo iiy olmaya calisiyoz iste  :)

aman iyi olun..hiçbirşey için üzülmeye değmez.... :-*

NİLSENAM

benide unutmayın kızlar   tickoff:) :zopa:

kirsehir7

zeytin

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Şubat 19, 2009, 03:10:38 ÖSsakin kafayla düşünün...birbirinize zaman verin....kolay değil öyle kesip atmak....iyi olucak inş. herşey..... :-*

Kesip atıldı bilee bundan sonrası bir mucize gerekiyor onun adına

aman iyi olun..hiçbirşey için üzülmeye değmez.... :-*
:embarassed:  :angel:

zeytin

kızlar ben gittim biraz dinlenem ben çok yorucuydu bugün
gözlerimi kapatayım kısa süreliğine dünyayla ilişkimi keseyim.
Görüşürüz sonra sizleri çok seviyorum. :) byby:) byby:) byby:)

NİLSENAM

zeytin

Kendime şarkı buldum ikidene onları dinleyerek kendime eziyet edeym barimm :angel: :embarassed:

NİLSENAM

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 19, 2009, 03:14:25 ÖSkızlar ben gittim biraz dinlenem ben çok yorucuydu bugün
gözlerimi kapatayım kısa süreliğine dünyayla ilişkimi keseyim.
Görüşürüz sonra sizleri çok seviyorum.

bizde seni çok seviyoruz....iyi dinlenmeler  :-* :-* byby:) byby:)

NİLSENAM

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 19, 2009, 03:15:22 ÖSKendime şarkı buldum ikidene onları dinleyerek kendime eziyet edeym barimm :angel: :embarassed:

:zopa: :-*

ATAAN

Ya Iki Dakka Soru Cevaplamaya Gidiyorum, Hemen Nasil Kaynatiyorsunuz, Adam Abimizi Bekliyelim Falan Der,  :haha: