Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kirsehir7

giiizzzzz zeytin imzan süperrr  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 27, 2009, 10:23:07 ÖSgiiizzzzz zeytin imzan süperrr  :haha:

Bende tam yazacaktım imzamı biğendinizmi diyenn  :haha:

ATAAN

Leylekten Mesajini Göremiyom ki  :haha: :haha: :haha:

kirsehir7

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 27, 2009, 10:23:52 ÖSBende tam yazacaktım imzamı biğendinizmi diyenn  :haha:
yazmana gerek yokk okadarhoskii görmemek mümkün degel  :haha:

ATAAN

Isirmaz Dimi Zeytin Bu  :haha: :haha: :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 27, 2009, 10:24:42 ÖSLeylekten Mesajini Göremiyom ki  

Ayyyyyyyyyyyyyyy  yaril:) yaril:) Ataan abii bende  yazılarım niye öbürkülerinden küçük diyodum meğerse leylektenmiş yaril:)

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 27, 2009, 10:26:33 ÖSIsirmaz Dimi Zeytin Bu  :haha: :haha: :haha:

yok aşısı tam da bileme yinede yanee dikkatlı ol kur;)

zeytin

kirsehir7

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 27, 2009, 10:26:33 ÖSIsirmaz Dimi Zeytin Bu  :haha: :haha:
isiracak halimi kalmis onun baksana bi haline girtlaklamis gurbikk  :haha: :haha:

ATAAN

Senin Imzan Bugün Bana Cok Uyuyor  okey:)

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 27, 2009, 10:28:22 ÖSSenin Imzan Bugün Bana Cok Uyuyor  okey:)

çok sevindim bu yazıyla moralmanın yerine gelirr iştee ;) ;D

ATAAN

Benim Moralim Yerinde Valla Digerleri Düsünsün Gurban, Senin Baskanlik Yarisi Nasil Gidiyor  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 27, 2009, 10:31:52 ÖSBenim Moralim Yerinde Valla Digerleri Düsünsün Gurban, Senin Baskanlik Yarisi Nasil Gidiyor  :haha:

iyi gidiyo hele gurban bi yarın olsundaa ozaman görcen sen benii kapiş :haha:

zeytin

haa bu arada ohhh kırmızı koltuktan kalkıyorum iyiki beni terletmediniz Ataan abi hani gıcık soruların nirde kurtuldum oh beee kur;)

ATAAN

Kiyamadim Kardesime, Hem Saat 00:00 a Kadar Vaktin Var  :haha:

kirsehir7

kiz zeytin umarim facebookda yalnis kisiye davet göndermemmisimdir umarim ammada beste varmis  :haha: