Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 62 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 28, 2009, 12:23:46 ÖÖAhanda Asistanim Geldi, Bugün Siniftan Biraz Kaytardi ama Yinede Iyiydi, Sevgicim Senide Bekleriz Kardesim Sinifa  okey:)
valla evet patron bugün biraz kaytardım ama inan çok yorgundum yinede kelimeleri ezberledim yani sadece derse çok katılmadım normaldede yaptığım gibi... :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Şubat 28, 2009, 12:25:25 ÖÖgelirim tabi abicim benim
eminim eglmecelidir

hosgeldin gizem :-*
hoşbuldum sevgicim.. :-* nasılsın?? alkis:)

SEVGI-40

...mystery...

bende iyiyim işte ne olsun öyle geçinip gidiyorum okul ders kurs falan filan derken yaşlanıyoruz... ;D

bu arada iyi olmana çooooo...ooookk sevindim canım... :-* alkis:)

gece

Alıntı yapılan: vindela - Şubat 28, 2009, 12:26:33 ÖÖburdaki konuşma yada cevap mail olarak geliyo bunu nasıl engellerim yardım edermisiniz

Profilinize gidin "Haberdar Edilme " buraya tiklayin

Bu satirin basindaki isareti kaldirin "Duyuru gönderilirken, konunun içeriğini duyuru ile birlikte e-posta adresime gönder."

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 28, 2009, 12:31:50 ÖÖbende iyiyim işte ne olsun öyle geçinip gidiyorum okul ders kurs falan filan derken yaşlanıyoruz... ;D

bu arada iyi olmana çooooo...ooookk sevindim canım... :-* alkis:)
Allah hepimize kolaylik versin canim benim

:-*

...mystery...

ayy gece ablamda burdaymış nasılsın ablacım?? alkis:) bitti mi mesai sınıfta?? :haha:

...mystery...

vindela

vindela

size abla diyorlar sanırım yaşça büyüksünüz afedersin gece abla

gece

Alıntı yapılan: vindela - Şubat 28, 2009, 12:36:27 ÖÖsize abla diyorlar sanırım yaşça büyüksünüz afedersin gece abla

Rica Ederim,  :)

SEVGI-40

Alıntı yapılan: vindela - Şubat 28, 2009, 12:36:27 ÖÖsize abla diyorlar sanırım yaşça büyüksünüz afedersin gece abla
o büyük degilde biz cok kücügüz  :haha: :haha:

...mystery...

aaa bizim ablamız yaşça büyük mü?? :-\ biz küçüğüz yaa şahsen ben 14 yaşındayım o yüzden ben abla diyorum... :)

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 28, 2009, 12:33:28 ÖÖayy gece ablamda burdaymış nasılsın ablacım?? alkis:) bitti mi mesai sınıfta??

Kacak seni  :zopa: kur;)
Yarin kacamiycaksin siniftan  ;D

ATAAN

Sahsen Bende 15 Bucuktan 16 Yasindayim  :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Şubat 28, 2009, 12:38:35 ÖÖKacak seni  :zopa: kur;)
Yarin kacamiycaksin siniftan
valla yarın devamsızlık yapıcam İngilizce kursum var ama sonundada Almanca var yani bi kayıp olmıcak iki yerdede en baştayım ne de olsa... alkis:) alkis:)

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 28, 2009, 12:39:37 ÖÖSahsen Bende 15 Bucuktan 16 Yasindayim  :haha:
2yle mi çarpsak 2buçukla mı bilemedim ne de olsa matematiğim zayıf dimi patron... :haha: :haha: