Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 61 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 28, 2009, 12:54:43 ÖÖGizem, Sana Ben Bir Görev Bulurum Sen Merak Etme,  ;D
yaa neden?? :-[ :-[

ATAAN

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Şubat 28, 2009, 12:54:19 ÖÖhepsi derken  :zopa: :zopa:
Canim Benim Sen Öz Kardesimsin Onu Bilmeyenmi Kaldi  ;D
Efendim Kendileri Benim Kardesim Olurda, Biraz Kiskanctir Abisini Kimselerle Paylasamaz Benim Kardesim

...mystery...

SEVGI-40

ATAAN

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 28, 2009, 12:55:17 ÖÖyaa neden?? :-[ :-[
Görevdenmi Kaciyorsun, Kaytarir Gördüm Seni Bugün  :haha:

...mystery...

ama yaa ben tortarım topadann.... :-[ :-[ :cryla: :cryla:

SEVGI-40

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 28, 2009, 12:56:27 ÖÖGörevdenmi Kaciyorsun, Kaytarir Gördüm Seni Bugün  :haha:
yok hayır ondan değil yani sebep ne onu merak ettim... :haha: :haha:

ATAAN

Sebep Su, Sen Cok Gezindin Forumda MasAllah Girmedigin Oda Kalmadi Bu Nedemek Patron Bana Görev Ver, Böyle Gezmeyim Demek, Nilsenamin Konusunu Bile Bismillah Dakka Bir Kaynatmissiniz Yahu  :haha: :haha: :haha:

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 28, 2009, 12:58:51 ÖÖSebep Su, Sen Cok Gezindin Forumda MasAllah Girmedigin Oda Kalmadi Bu Nedemek Patron Bana Görev Ver, Böyle Gezmeyim Demek, Nilsenamin Konusunu Bile Bismillah Dakka Bir Kaynatmissiniz Yahu  :haha: :haha: :haha:
ya alti üstü bi soru sordum  :haha:

ATAAN

Sen Sus Tosba Marsa Gel Falan Demissin Gördüm  :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 28, 2009, 12:58:51 ÖÖSebep Su, Sen Cok Gezindin Forumda MasAllah Girmedigin Oda Kalmadi Bu Nedemek Patron Bana Görev Ver, Böyle Gezmeyim Demek, Nilsenamin Konusunu Bile Bismillah Dakka Bir Kaynatmissiniz Yahu  :haha: :haha: :haha:
tamam ne görevi bari şöyle eğlenceli bişey olsun...  :haha:

SEVGI-40

ATAAN

Keskeler Ne Alemde Herkes Mutlumu Yani Simdi, Ben Oraya BIr Keske Yazayimda Sen Bir Hafta Cevap Düsün  :haha:

...mystery...

bende alt tarafı bir soru sordum ama evet bikaç gündür konu kaynatıyorum hiç istemesemde farkındayım... :-\ ;D

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 28, 2009, 01:02:11 ÖÖKeskeler Ne Alemde Herkes Mutlumu Yani Simdi, Ben Oraya BIr Keske Yazayimda Sen Bir Hafta Cevap Düsün  :haha:
hemen yaziim  :haha: :haha:  keskeden bol nevar

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 28, 2009, 01:02:11 ÖÖKeskeler Ne Alemde Herkes Mutlumu Yani Simdi, Ben Oraya BIr Keske Yazayimda Sen Bir Hafta Cevap Düsün  :haha:
tamam yaz patron... :) bu arada evet herkes mutlu kimse "Keşke" demiyo heralde artık... alkis:)

aahhhh KEşKE deseler... :haha: