Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 108 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATAAN

Sagolasin Kardesim Biz O Cikolatalari Hala Yiyoruz  :haha:
Nasil Gecti Almanya Seyehatin, Hani Tosba Yanima Ugrayacaktin Ya :haha:

sekoyax

selamlar,merhabalar aranıza yeni katılıyorum..

sekoyax

Özür dilerim diğer mesajı düzenleyemedim yeniden yazıyorum.Bulunduğum yerde kurs var fiyatıda gayet uygun 70 ytl sizce kursa gitmeli miyim?Öğrenciyim paramı çar çur etmek istemiyorum,bana ne verebilir sizce kurs?Öğrenciyim malüm para lazım kriz var şuan önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar...

SEVGI-40

Alıntı yapılan: mub@rek - Mart 01, 2009, 01:48:38 ÖÖHos buldum abi, Bol bol cuklat getirdim vAllah. Simdi birkac' ini götürüyorum. Ohhh :D İstersen verebilirim..  ;)
mübarekkkkkkkkk gelmisssssssssssssssss ay cok sevindim ya cok özledik seni  :D :D

mub@rek

Alıntı yapılan: gece - Mart 01, 2009, 01:53:56 ÖÖMübarek hakkatten gözlerimiz aradi mesajlarini.

nasil buldun Almanyayi neler ilgini cekti ?

Estagfurullah, mesaj trafigi en kisa zaman' da yine devam edecektir. İlgilenenler' e duyurulur. :)))

Hersey son biraktigim gibiydi Hanau' da. Almanya düzenli bir ülke en cok hosuma giden yani bu. Hersey cok güzeldi. En kisa zaman da tekrar olacak insAllah.

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 01, 2009, 01:57:31 ÖÖSagolasin Kardesim Biz O Cikolatalari Hala Yiyoruz.
Nasil Gecti Almanya Seyehatin, Hani Tosba Yanima Ugrayacaktin Ya.

Abi varya düsünmedim degil, ama yer konusunda olay' a tam müdahil olamadigim icin ertelemek zorunda kaldim. Ancak ya Antalya' da veya Almanya' da görüsücez insAllah. Allah izin verirse. ;)

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Mart 01, 2009, 09:57:55 ÖÖmübarekkkkkkkkk gelmisssssssssssssssss ay cok sevindim ya cok özledik seni.

::) Seyyy, Kemm Kümm ne desem acaba.

Bende sizleri özledim tabikide arkadasim, nasilsin? Neler yapiyorsun görüsemeyeli?

Almancax git gide büyüyor, nerden anladim derseniz. Sakal trasi icin berber' e gitmistim Almanya' da. Konusurken konusurken konu internet ve Almancax' a geldi. MeasAllah Almancax her yerde bundan eminim artik. :)))

gece

halayy:) GÜNAYDIN BIZIM MAHALLE  halayy:)

;D ilk günaydin benden olsun didim, ayrica güzel bir Pazar gününe basladik tadini cikaralim dimi ? ;D

gece

Ben Cayimi iceyim de geleyim barim  ;D
Buralardayim  ;) okey:)

NİLSENAM

günaydın ablacığım çıkaralım tadınıııııııııı alkis:) alkis:)

NİLSENAM

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 28, 2009, 01:42:44 ÖSslm arkadaslar hepinizi cok seviyorum hicbirinizi unutmayacagim.
benim icin artik almanya hayati bitmistir pazartesi Türkiyeye dönüyorum.belki uzun süre giremeyecegim.sizleri tanidigim icin cok mutluyum. (

neler olmuş burda.nereye gidiyorsun kırşehirim.. :embarassed:

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 28, 2009, 05:45:43 ÖSSüren Dolunca Sildim Sorumu Zeytincik, Artik Sira Nilsenamin  ;D

evet sıra bende...hem ben çoktan oturdumda koltuğuma,yerimi aldım bile. ;D

Alıntı yapılan: mub@rek - Mart 01, 2009, 01:46:17 ÖÖS.Aleyküm arkadaslar, ben geldim. Hem Türkiye' ye hem Ev' ime hem de Almancax' a. Cok sevinmiyorum o ayri mesele ama olsun.. Allah tekrarlarini nasip eder insAllah diyelim.

Siz nasilsiniz? Görüsmeyeli neler oldu bitti? Nasil gidiyor isler? Havalar nasil? Ekonomi ne durumda? Altin yükseldi mi Türkiye' de de? Kar yagdi mi? Rüzgar estimi? ... (bla,bla,bla)

as.hoşgeldin,nasılsın alkis:)
nasıl geçti tatilin....

...mystery...

aaa mübarek geri dönmüş yaşasıııııııııınnn... yuppi:) yuppi:)

...mystery...

bu arada herkese G(t)ünaydın... :haha: :haha: :haha:

NİLSENAM

hoşgeldin gizemciğim. :-* alkis:)

...mystery...

hoşbuldum canım... :-* nasılsın?? alkis:)

NİLSENAM

...mystery...

bende iyi gibiyim... alkis:) alkis:) ee nasıl gidiyor hayat dün göremedim seni hiç... :-[

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 01, 2009, 01:24:07 ÖSbende iyi gibiyim... alkis:)  ee nasıl gidiyor hayat dün göremedim seni hiç... :-[

ne demek iyi gibiyim,benim baş belam hastamı yoksa.... :embarassed:
evet dün yoktum,misafirlerim vardı,onun için yoktum.... :-*hayat çok iyi gidiyor.inş.böyle devam eder.
senin nasıl gidiyor. :-*