Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

anlatsanıza eğer çok özel değilse merak ettim... alkis:) alkis:)

mub@rek

Cok özel degil.

Esim' le KKTC' ye gidicez tatil icin birlikte herseyi hazirladik ben İstanbula gecicem, oda ucakla istanbula inicek ordan ayni ucakla birikte KKTC' ye gidicez. Önceden burdan gidecegimiz biletide aldik o zaten aktarmali gidecekti ben onun gidecegi ucaktan bilet almistim hatta koltuklarimiz bile yan yanaydi.

Simdi ben ilk katta Es' im cikacak diye bekliyorum hava acayip sicak elimde bavul nem cok fazlaydi o gün. Bekle bekle gelen giden yok ucagina baktim tehirli indi görünüyor Aradim dedim nerdesin havalanindayim diyor ben ciktim. Diyorum eee cikisa gelsene bekliyorum, ben cıkıstayim diyor. Yahu yoksun bakiyorum ben gelene gidene diyorum. Hala birbirimizi göremiyoruz falan derken sonunda jeton ikimizinde düstü. Es' im aktarmali geldiginde direk üst kata almislardi onu. Bende yolcu cikisinda yok yere bekliyordum. Ama jeton bizim gec düstü tabi. Ben bagiriyorum o bagiriyor falan dedim daha araba ben geliyorum ucakta görüsürüz. Sinirli bir sekilde kapattim telefonu sinirden tabi iyice ter basti bavullari 3. katta teslim ettim ordan kontrol' e. Ordan bekleme salonuna. Bi baktim Es' im yok. Aradim dedim nerdesin sen? Seyyy Kemm Kümmm diyor. Dedim cabuk gel buraya. Bak diyor bana kizmicaksan gelirim. Orda bir yerde saklanmis böyle arkasi bana dönük ama ben farkettim hala teldeyiz tabi. Dedim telefondan varya dedim seni bi yakalayayim parcalicam ucakta. Baya cekindi ama ben latife yapiyorum zaten baya özledim birde öyle birbirimizi bulamayinca ben bile biraz endise etmistim. Kapattim ben telefonu hemen diyor askim askim kapattin mi diye bende dedim arkasindan. Evet kapattim diye, bana dogru döndü ama nasil korkmus anlatamam sarildik tabi. Haliyle biraz ayak üstü hasret giderdik sonra gülerek ikimizde anlattik cok güzel bir tecrübeydi. İstanbul' da böyle bir animiz var yani. :D

zeytin

Ben geldiiiiiiiiiiiiiim milettttttttt hani alkışlarrrr alkis:)

...mystery...

clap:) clap:) clap:)

hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn..... alkis:)

mub@rek

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 01, 2009, 07:41:43 ÖSclap:) clap:) clap:)

hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn.....

hoşbulduk Gizemm moralin nasıll :-*

...mystery...

Alıntı yapılan: mub@rek - Mart 01, 2009, 07:37:49 ÖSCok özel degil.

Esim' le KKTC' ye gidicez tatil icin birlikte herseyi hazirladik ben İstanbula gecicem, oda ucakla istanbula inicek ordan ayni ucakla birikte KKTC' ye gidicez. Önceden burdan gidecegimiz biletide aldik o zaten aktarmali gidecekti ben onun gidecegi ucaktan bilet almistim hatta koltuklarimiz bile yan yanaydi.

Simdi ben ilk katta Es' im cikacak diye bekliyorum hava acayip sicak elimde bavul nem cok fazlaydi o gün. Bekle bekle gelen giden yok ucagina baktim tehirli indi görünüyor Aradim dedim nerdesin havalanindayim diyor ben ciktim. Diyorum eee cikisa gelsene bekliyorum, ben cıkıstayim diyor. Yahu yoksun bakiyorum ben gelene gidene diyorum. Hala birbirimizi göremiyoruz falan derken sonunda jeton ikimizinde düstü. Es' im aktarmali geldiginde direk üst kata almislardi onu. Bende yolcu cikisinda yok yere bekliyordum. Ama jeton bizim gec düstü tabi. Ben bagiriyorum o bagiriyor falan dedim daha araba ben geliyorum ucakta görüsürüz. Sinirli bir sekilde kapattim telefonu sinirden tabi iyice ter basti bavullari 3. katta teslim ettim ordan kontrol' e. Ordan bekleme salonuna. Bi baktim Es' im yok. Aradim dedim nerdesin sen? Seyyy Kemm Kümmm diyor. Dedim cabuk gel buraya. Bak diyor bana kizmicaksan gelirim. Orda bir yerde saklanmis böyle arkasi bana dönük ama ben farkettim hala teldeyiz tabi. Dedim telefondan varya dedim seni bi yakalayayim parcalicam ucakta. Baya cekindi ama ben latife yapiyorum zaten baya özledim birde öyle birbirimizi bulamayinca ben bile biraz endise etmistim. Kapattim ben telefonu hemen diyor askim askim kapattin mi diye bende dedim arkasindan. Evet kapattim diye, bana dogru döndü ama nasil korkmus anlatamam sarildik tabi. Haliyle biraz ayak üstü hasret giderdik sonra gülerek ikimizde anlattik cok güzel bir tecrübeydi. İstanbul' da böyle bir animiz var yani. :D
:haha: :haha: :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: mub@rek - Mart 01, 2009, 07:42:42 ÖSHos geldin zeytin.

Haaa Mübooo hoşgeldin nezaman geldin nasıl geçti taitlliinn alkis:)

...mystery...

mub@rek

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 01, 2009, 07:44:46 ÖSHaaa Mübooo hoşgeldin nezaman geldin nasıl geçti taitlliinn

:) Hos buldum zeytin, dün geldim 28' inde cok güzeldi hersey. Cok ama cok. Hatta hemen tekrar gitmek istiyorum.  ::)

zeytin

Alıntı yapılan: mub@rek - Mart 01, 2009, 07:46:53 ÖS:) Hos buldum zeytin, dün geldim 28' inde cok güzeldi hersey. Cok ama cok. Hatta hemen tekrar gitmek istiyorum.  ::)

Kıskandım şimdiiiiiii olsun bende bu ayın sonunda gidiyorumm.Senin adına sevindim.İnşAllah hemen kavuşur birr ömür boyuda ayrılmazsınız arkadaşım alkis:)

...mystery...

...mystery...

aaa patron gelmiş... alkis:) alkis:) gece ablamda gelmiş... alkis:)

mub@rek

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 01, 2009, 07:50:46 ÖSKıskandım şimdiiiiiii olsun bende bu ayın sonunda gidiyorumm.Senin adına sevindim.İnşAllah hemen kavuşur birr ömür boyuda ayrılmazsınız arkadaşım alkis:)

Cok tesekkür ederim zeytin, İnsAllah sende güzel haberler' le dönersin.

mub@rek

Malüm yarin is güc var, ben biraz odam' da düzenleme yapiyim. Daha bazi esyalarim falan var daha yerlestirmedigim. Keyifli sohbetler arkadaslar. Görüsmek üzre.

...mystery...