Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 61 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mub@rek

Arkadaslar ben is yerinde kullanabilecegimiz sıklıkta olan Almanca kelimeler yada cümleler' e bakiyorum ama fazla bulamadim gibi. Siz de yardimci olurmusunuz?

zeytin

ya:) ya:)mümkün oldukca

3,14

3,14

Alıntı yapılan: mub@rek - Mart 02, 2009, 08:58:38 ÖSArkadaslar ben is yerinde kullanabilecegimiz sıklıkta olan Almanca kelimeler yada cümleler' e bakiyorum ama fazla bulamadim gibi. Siz de yardimci olurmusunuz?

--> Tabi Mürabek neden olmasin. Sen lazim olan kelimeleri/cümleleri Türkce olarak yaz, Almancasini yazarim. :)

...mystery...

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 02, 2009, 09:07:19 ÖS--> :cryla:
aa ama abi mabi demicem kızıcam... ;D (ne güzelde kızarım sırıtarak ;D ) ağlama yaa üzülüyorum hatta hepimiz üzülüyoruz... :'(

3,14

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 02, 2009, 09:09:37 ÖSaa ama abi mabi demicem kızıcam... (ne güzelde kızarım sırıtarak ;D ) ağlama yaa üzülüyorum hatta hepimiz üzülüyoruz...

--> Tamam. :embarassed: Ben biraz cikiyorum. Gelirim yine. :) :-*

...mystery...

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 02, 2009, 09:12:53 ÖS--> Tamam. Ben biraz cikiyorum. Gelirim yine.
hıh şöyle ağlama işte gül herkese gülmek çok daha fazla yakışıyo kıyamam ben size.... :embarassed: alkis:)

sonra görüşürüz... byby:) :-*

3,14

...mystery...

aa ama bak yine :-[ olmamış ki bu... :) bu daha güzel bu kadar mı zor gülmek... :'(

...mystery...

ben gidiyorum görüşmek üzere... byby:) byby:) :-* :-*

3,14

--> Evet zor, gülsem de icimden gülmek zor. :-[

ATAAN

Görüsürüz Gizemcim  byby:)

3,14

zeytin

Çay isteyen pasta isteyeniniz varmı acep.Yada Kurufasülye isteyeniniz :haha: :haha:

ATAAN

Kurufasulyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee   :haha: