Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 03, 2009, 12:32:10 ÖS--> Ben de iyiyim iste iyi olabildigim kadar. :) Ne yapiyorsun?

Güzel.Bende napıyorum eşim aradıda onla konuştum günlük rapor veriyoda sanki yanındayım gibi  :haha: laptopumu masanın üstüne koydum elimde çayım keyif yapıyorum.Sen napıyosun :)

zeytin

Gece ablam nasılsın bitanem hiç görüşemiyoruz senlen yaa Ataa abiye laf yetiştircem diye senle sohbet edemiyorum valla yaa :haha: :haha:

gece

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 03, 2009, 12:38:07 ÖS--> Radyo Viva dinle. kur;) ;D

Cok gereksiz Lak lak yapiyorlar sevmiyorum normalde radyo dinlemeyi Onur
Acemi radyo dinlemenin en güzel tarafi bol müzik var gereksiz bos lak lak yok reklam hic yok  ;D

3,14

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 03, 2009, 12:38:38 ÖSGüzel.Bende napıyorum eşim aradıda onla konuştum günlük rapor veriyoda sanki yanındayım gibi. laptopumu masanın üstüne koydum elimde çayım keyif yapıyorum.Sen napıyosun :)

--> Aman aman keyifler de yerinde. ;D Allah bozmasin. :angel: Ben de Türkü dinliyorum, sözlerini yaziyorum. :)

gece

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 03, 2009, 12:43:39 ÖSGece ablam nasılsın bitanem hiç görüşemiyoruz senlen yaa Ataa abiye laf yetiştircem diye senle sohbet edemiyorum valla yaa :haha:

Anaaa beni farketti  :o :o cok sasirdim nasil gördün beni Perim  ;D

zeytin

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 03, 2009, 12:44:05 ÖS--> Aman aman keyifler de yerinde. ;D Allah bozmasin. :angel: Ben de Türkü dinliyorum, sözlerini yaziyorum. :)

Ne güzell sendemi türkü sevenlerdensin. alkis:)

zeytin

Alıntı yapılan: gece - Mart 03, 2009, 12:44:50 ÖSAnaaa beni farketti  :o :o cok sasirdim nasil gördün beni Perim  ;D

Ayy perim ben seni hep görüyomda sana fırsat geliyoki hiçç hep oo Amcamın yüzünden :haha:

3,14

Alıntı yapılan: gece - Mart 03, 2009, 12:43:45 ÖSCok gereksiz Lak lak yapiyorlar sevmiyorum normalde radyo dinlemeyi Onur
Acemi radyo dinlemenin en güzel tarafi bol müzik var gereksiz bos lak lak yok reklam hic yok

--> Viva dedim cünkü orda hep hareketli sarkilar cikiyor, hüzünlü sarkilar pek yoktur, seni de mutlu görmek istiyorum ondan. ::) :angel: yuppi:) alkis:)

NİLSENAM

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 03, 2009, 12:13:43 ÖS--> Iyi de zaten Türkiye'nin tadi en cok yazin cikiyor. Onu kaciracak misin? :(

hiç kaçırırmıyım,eşimle burda geçirir öyle geliriz.... ;

3,14

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 03, 2009, 12:45:26 ÖSNe güzell sendemi türkü sevenlerdensin. alkis:)

--> Türkü sevenlerdenim, ayni zamanda Türküleri icinde yasayanlardanim. Hissedenlerdenim. :angel:

NİLSENAM

kusura bakma tlf.daydım,bağlantı gitti onur;D

bu arada zeytin hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnn yuppi:)

3,14

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 03, 2009, 12:46:07 ÖSAyy perim ben seni hep görüyomda sana fırsat geliyoki hiçç hep oo Amcamın yüzünden :haha:

--> Ataan Kayinbiladerim, senin de amcan miydi ayni zamanda? :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 03, 2009, 12:49:26 ÖS--> Viva dedim cünkü orda hep hareketli sarkilar cikiyor, hüzünlü sarkilar pek yoktur, seni de mutlu görmek istiyorum ondan. ::)

Bende dinlerim genelde Vivayı ama moralim bozuk olunca bide canım ağlamak isterse iyi gidiyo oaman :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Mart 03, 2009, 12:51:18 ÖSkusura bakma tlf.daydım,bağlantı gitti onur;D

bu arada zeytin hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnn yuppi:)

Hoşbulduk canum sende  hoşgeldin  alkis:)

NİLSENAM

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 03, 2009, 12:52:01 ÖSHoşbulduk canum sende  hoşgeldin  alkis:)

hoşbulduk nasılsın yuppi:)

zeytin

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 03, 2009, 12:51:19 ÖS--> Ataan Kayinbiladerim, senin de amcan miydi ayni zamanda? :haha:

Sen bilmiyomusun yoksa bütün form duydu yiğeni olduğuma kur;)

zeytin

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Mart 03, 2009, 12:52:30 ÖShoşbulduk nasılsın yuppi:)

süper ama akşam arkadaşım geldi sabahladık gözlerim şişmiş  :haha: