Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

Zeytincim sanki bana seslendiniz , duyar gibi oldum  :zopa: :zopa: kur;) kur;)

zeytin

Alıntı yapılan: gece - Mart 03, 2009, 11:34:08 ÖSZeytincim sanki bana seslendiniz , duyar gibi oldum  :zopa: :zopa:

Allah Allah bugün herkes benim üstümden espri yapıyor acaba neden  :haha: :haha:

SEVGI-40

Alıntı yapılan: gece - Mart 03, 2009, 11:34:08 ÖSZeytincim sanki bana seslendiniz , duyar gibi oldum  :zopa: :zopa: kur;) kur;)
yoooooooooooooooooooooooo sen yoruldun galiba ablacim ondan öyle duydun

zeytin

Alıntı yapılan: gece - Mart 03, 2009, 11:34:08 ÖSZeytincim sanki bana seslendiniz , duyar gibi oldum  :zopa: :zopa:

Ben şimdi sana seslencektim birazdan Amca katili olcamda Yetişşşş ablacım diiyciktim :haha:

ATAAN

Zeytin TIPPPPPPPPPPPPPPPPP   :-X   ;D

SEVGI-40

zeytin

zeytin

3,14

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 03, 2009, 11:36:21 ÖSZeytin TIPPPPPPPPPPPPPPPPP   :-X   ;D

--> Zeytin'i susturmanin ne kadar da degisik yollari varmis. Ama nafile. :haha:

SEVGI-40

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 03, 2009, 11:38:07 ÖSherkes sussun bakem :haha:
biz kcükken sey yaprdik 4 kiz kardes hepimiz gece ayni odada yatardik bizim kücük uyumazdi bizde  o uyusun diye tavanda bi cadi varmis agzinin acanin agzina fare atiyomus cok pismis cadi psi kokuyomus azini acana tüm pislikleri dolduruyomus derdik herkes azini acmadan uyurdu bu gercek   :haha: :haha:

zeytin

zeytin

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Mart 03, 2009, 11:39:45 ÖSbiz kcükken sey yaprdik 4 kiz kardes hepimiz gece ayni odada yatardik bizim kücük uyumazdi bizde  o uyusun diye tavanda bi cadi varmis agzinin acanin agzina fare atiyomus cok pismis cadi psi kokuyomus azini acana tüm pislikleri dolduruyomus derdik herkes azini acmadan uyurdu bu gercek   :haha: :haha:

Ataan abi bu sana haberin olsun sus diyorum bak yaril:)

zeytin

Eferin Onur sende sus bakem :zopa:

jentzsch

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Mart 03, 2009, 11:39:45 ÖSbiz kcükken sey yaprdik 4 kiz kardes hepimiz gece ayni odada yatardik bizim kücük uyumazdi bizde  o uyusun diye tavanda bi cadi varmis agzinin acanin agzina fare atiyomus cok pismis cadi psi kokuyomus azini acana tüm pislikleri dolduruyomus derdik herkes azini acmadan uyurdu bu gercek   :haha: :haha:
:-X :-X