Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

3,14

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 04, 2009, 09:00:16 ÖSsen iktisat okuyup napıcan git avukat falan ol onur abi geleneği bozma... :haha: :haha:

--> Hakim olacam, kuzenimin, liseden arkadasimin, annemin akrabasinin buldugu hainleri iceri tikacam. :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 04, 2009, 09:01:58 ÖSbenimde aklıma söyliceğim gelmezdi... :haha:

(bu arada bunları okurken gülüyodum sesli sesli dedem tam konunun üstüne "noldu kafayı mı üşüttün" dedi iyice garip oldum... yaril:) )

bende bu yazıyı okuyunca güldüm kardeşim delimisi didi yaril:) yaril:)

3,14

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 04, 2009, 09:01:28 ÖSBu benim tanıdığım poliss ama çok etkileyicii  kur;)

--> Ben sucsuzum polis amca. ::) ::)

NİLSENAM

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 04, 2009, 09:02:53 ÖS--> Hakim olacam, kuzenimin, liseden arkadasimin, annemin akrabasinin buldugu hainleri iceri tikacam. :haha:

seni bekliyolar zaten  :haha: :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 04, 2009, 09:02:53 ÖS--> Hakim olacam, kuzenimin, liseden arkadasimin, annemin akrabasinin buldugu hainleri iceri tikacam. :haha:
:haha: :haha: :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 04, 2009, 09:03:12 ÖSbende bu yazıyı okuyunca güldüm kardeşim delimisi didi yaril:) yaril:)
içlerine doğuyo bence... ;D yadaaa acaba çok mu belli ediyoruz... ::)

zeytin

HEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY  BİR DK MOLAAAAAAAAAAAAAAA
BİşEY DİYCEMMMMMMMMMMMMMM HERKES BENİ DİNLESİN AZ BİşEY YAAZZMASINNNNNNNNNN
ÇOK ÖNEMLİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

3,14

--> Ben de smilelerle güldüm kimse bir sey demedi. Icimden gülemiyorum ki. :)

Neyse benim biraz isim var, bitirip gelirim oke. ;) byby:)

NİLSENAM

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 04, 2009, 09:04:35 ÖS--> Ben de smilelerle güldüm kimse bir sey demedi. Icimden gülemiyorum ki.

tamam  byby:) byby:)

NİLSENAM

seni dinliyoz zeytinciğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :haha: :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 04, 2009, 09:04:35 ÖS--> Ben de smilelerle güldüm kimse bir sey demedi. Icimden gülemiyorum ki. :)

byby:)

3,14

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 04, 2009, 09:04:31 ÖSHEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY  BİR DK MOLAAAAAAAAAAAAAAA
BİşEY DİYCEMMMMMMMMMMMMMM HERKES BENİ DİNLESİN AZ BİşEY YAAZZMASINNNNNNNNNN
ÇOK ÖNEMLİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

--> Hadi söyle neymis, ondan sonra gidiyorum. ??? ???

NİLSENAM

evet zeytinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :haha: :haha: :haha:

zeytin

geçti yaaaa daha sonra belkii :haha:

NİLSENAM

kız zeytin nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :haha: :haha: :haha:

NİLSENAM