Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 05, 2009, 06:50:22 ÖSneden  sen o işide kaynatırsın zeytincik.. ;D

Buranın yerel TV sinde Müzik Programı suncakmışım.Bi sorsana 10 kişiden 1 kişi izliyo olcak oda annem. yaril:)Samsundada yerel TV sinde sunmuştum ama orda izleyici çoktu çünkü yarıışmalar falan oluyodu.Hemde pata veriliyodu.Eğer ogün kanala gitmeyeceksem arkadaşımı arıyodum cevabı söylüyodum ertesi gün pastayı alıp yiyoduk yanee.Burda müzik programını kim izleyecek yaril:)

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 05, 2009, 06:53:58 ÖSBuranın yerel TV sinde Müzik Programı suncakmışım.Bi sorsana 10 kişiden 1 kişi izliyo olcak oda annem. yaril:)Samsundada yerel TV sinde sunmuştum ama orda izleyici çoktu çünkü yarıışmalar falan oluyodu.Hemde pata veriliyodu.Eğer ogün kanala gitmeyeceksem arkadaşımı arıyodum cevabı söylüyodum ertesi gün pastayı alıp yiyoduk yanee.Burda müzik programını kim izleyecek yaril:)
yaril:) yaril:) yaril:)

zeytin

Soruları biz hazırlıyoduk bende cevaplarına bakıyodum.Arkadaşıma söylüyodum.Ertesi gün gidip pastamızı alıp yiyoduk.Şimdi dersin ne fark var  yaril:) Samsunda 2 Saat program yapıyodum hiç para almıyodum sertifika almak için nasıl olsa izleniliyodu yanee.Burda ise para var izleyen yok çok komiğime gitti  yaril:) yaril:)

...mystery...

...mystery...

ben 2 dk.ya geliyorumm... yuppi:) yuppi:)

zeytin

yaril:) yaril:) yaril:)
Yaa varya benim hayatım tam filimlik yaa tam komedi hayat bana hergün şaka yapıyo diye boşa demiyorum yaril:)

...mystery...

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 05, 2009, 07:00:13 ÖSyaril:)
Yaa varya benim hayatım tam filimlik yaa tam komedi hayat bana hergün şaka yapıyo diye boşa demiyorum yaril:)
yaril:) yaril:)

zeytin

Sen napıyon Sende fransızcayla roman olcaksın yaril:) yaril:)

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 05, 2009, 07:02:50 ÖSSen napıyon Sende fransızcayla roman olcaksın
hakkaten yaa benim hayatım kaymış... :haha: hayat beni hergün sallıyo... desem daha mı doğru olur ;D ;D hayatımın tam ortasından Maho gibi bir fay hattı geçti... yaril:)

zeytin

Gizem takıl bana hayatın kaysın ozaman yeteri kadar Mahoyla kaymış baksanaaaa hem ben daha zararsızım  yaril:)

...mystery...

aslında evet olabilir.. ;D bugün adamla çok pis bakıştık ben ona nefret dolu bakıyorum o bana hem şaşırmış hemdeee boğmak ister gibi bakıyodu bende onu gebertmek istiyorum ama şimdilik bu isteğimi bastırıyorum... yaril:)

...mystery...

zeytin