Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

perer

Birakırmıyım anca beraber kaca beraber :)) El birliğiyl baş göz edecez Ataanı

ATAAN

Alıntı yapılan: perer - Mart 14, 2009, 03:43:22 ÖSBirakırmıyım anca beraber kaca beraber :)) El birliğiyl baş göz edecez Ataanı

alkis:) alkis:) alkis:)
Gidem Damatlik Neyim Bakem Bari Ben  :haha:

perer

Bak bak tabi şimdiden :)

Bu arada arkadaşlar düğün tarihim kesinleşti 26 nisan da vizem çıksada çıkmasada yapacaz :))  alkis:)

mub@rek

Madem bu kadar isteklisin abi evlenmeye (...)

Abi sen ebatlari ver ben yaptiriveriyim..
Meseden mi olsun kavaktan mi? :D

ATAAN

Alıntı yapılan: perer - Mart 14, 2009, 03:46:35 ÖSBak bak tabi şimdiden

Bu arada arkadaşlar düğün tarihim kesinleşti 26 nisan da vizem çıksada çıkmasada yapacaz

Alllaaaah  Dügün Var  alkis:) yuppi:) hiihi:) dance:)

mub@rek

Alıntı yapılan: perer - Mart 14, 2009, 03:46:35 ÖSBak bak tabi şimdiden :)

Bu arada arkadaşlar düğün tarihim kesinleşti 26 nisan da vizem çıksada çıkmasada yapacaz :))  alkis:)

Mutluluklar dilerim, simdi biz kız tarafi mi, erkek tarafi mi oluyoruz?

ATAAN

Alıntı yapılan: mub@rek - Mart 14, 2009, 03:48:03 ÖSMadem bu kadar isteklisin abi evlenmeye (...)

Abi sen ebatlari ver ben yaptiriveriyim..
Meseden mi olsun kavaktan mi? :D
Insan Yiyecek Bunlari Insan Biraz Kücük Yap Toto  :haha:

gece

Hayirli olsun Perer  alkis:)
Allah Mesut Etsin. :angel:

ATAAN

Biz Tabiki Kiz Tarafiyiz Mübarek,  ;D

mub@rek

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 14, 2009, 03:49:09 ÖSInsan Yiyecek Bunlari Insan Biraz Kücük Yap Toto  :haha:

İnsan giyecek bunlari demek istedin dimi? :D
Yoksa sen yemeyi mi düsünüyorsun hehe..  :D

ATAAN

Hay Mübarek Sana Ne Diyim Emi Ben
Ha Aklimdayken Mübarek, Gizliden Kurtulmaya Calis, Yakinda Gizli Üyelerin Profilleri Gümleyecek  Dimedi Dime Yani  okey:)

perer

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 14, 2009, 03:48:19 ÖSAlllaaaah  Dügün Var  

Eveett düğün varr :)) Benimde gidip gelinlik bakmam lazım aslında :)

Bu arada mübarek Ataan'a kanı canı olan 20 lik en fazla 25 lik bi çıtır dal arıyoruzz odun değil  :haha:

Tabiiki kız tarafısınızz!!!

mub@rek

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 14, 2009, 03:49:51 ÖSBiz Tabiki Kiz Tarafiyiz Mübarek,  ;D

Himm o zaman tamam, ama yok öyle hemen kiz' i almak.
Ne öyle o, vermiyoruz kardesim. Hadi buyur yiyosa gel al bakalim cek lan elini küt pat cat anam gözüm.

Yani böyle birsey oldu umarim degilse yapmamiz gerek. Yarim ekmek 1 ayran vermiyoruz sonucta dimi.  8)

perer

Çoookk teşekkür edrim sayın moderatörümm  alkis:)

mub@rek

Alıntı yapılan: perer - Mart 14, 2009, 03:52:27 ÖSEveett düğün varr :)) Benimde gidip gelinlik bakmam lazım aslında

Bu arada mübarek Ataan'a kanı canı olan 20 lik en fazla 25 lik bi çıtır dal arıyoruzz odun değil  :haha:

Tabiiki kız tarafısınızz!!!

VAllah ben fazla anlamam citir dal, yada cürümüs odun durumlarindan. Ama yinede kulagimda olsun. :)

Nasil bir is bu ya, abimiz bizi bas göz edecegi yerde biz onu bas göz etmeye calisiyoruz. Hemde citir dal yesil palamut falan arayip. Pehhhhh...

Ben senden önce evlenicem ama abi, biliyorsun sira bende. Önüme falan gecersen vAllah odun' la döverim.
Bu arada bizim aramadigimiz odun' la degil.  ;D ;D

mub@rek

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 14, 2009, 03:52:08 ÖSHay Mübarek Sana Ne Diyim Emi Ben
Ha Aklimdayken Mübarek, Gizliden Kurtulmaya Calis, Yakinda Gizli Üyelerin Profilleri Gümleyecek  Dimedi Dime Yani  okey:)

O zaman ben kendime mese' den bir takim yaptiriyim. Gümleyecez madem... :)))

gece

Alıntı yapılan: perer - Mart 14, 2009, 03:54:34 ÖSÇoookk teşekkür edrim sayın moderatörümm  alkis:)

Rica Ederim.  alkis:)
InsAllah Allah Ömür Boyu Mutlu etsin Perer. clap:)