Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATAAN

Önizlemede Varmiydi  :haha: :haha: :haha:

gece

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Mart 20, 2009, 06:10:47 ÖSöylemi,sendemi benim gibi olmuştun canom  :haha: :haha:

sabah beri rüyayi anlatiyoruz ya okumuyonmu Canom :haha:

gece

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 20, 2009, 06:11:19 ÖSÖnizlemede Varmiydi  :haha: :haha: :haha:

yoktu  :haha:

Alıntı yapılan: gece - Mart 20, 2009, 06:11:40 ÖSsabah beri rüyayi anlatiyoruz ya okumuyonmu Canom

ya delirirsem canom  :haha:

ATAAN

Benim Rüyalarda Ön Izleme  Rüyayi Düzelt, Sil, Kitle, Tasi Butonlari Vaa  :haha:

gece

Ben delirmis gibimiyim ordan öylemi görünüyor  :haha:

NİLSENAM

Alıntı yapılan: gece - Mart 20, 2009, 06:12:09 ÖSyok, yoktu benim rüyamda  :haha:

pes yani,bu kadarda olmazki,aynı şeyleri görmüşüz canom  :haha: :haha:

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 20, 2009, 06:13:53 ÖSBenim Rüyalarda Ön Izleme  Rüyayi Düzelt, Sil, Kitle, Tasi Butonlari Vaa  :haha:

:haha:

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 20, 2009, 06:13:53 ÖSBenim Rüyalarda Ön Izleme  Rüyayi Düzelt, Sil, Kitle, Tasi Butonlari Vaa  :haha:

:haha: :haha:MAşALLAH AĞBİCİĞİM

gece

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Mart 20, 2009, 06:14:03 ÖSpes yani,bu kadarda olmazki,aynı şeyleri görmüşüz canom  :haha: :haha:

almancax olunca görülen rüya  :haha:

ATAAN

Alinti Butonu Yok Yanlizca Benim Rüyalarda  :haha:

NİLSENAM

ama o kadar güzel bir ortamdıki anlatamam  ;D ;D

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 20, 2009, 06:16:15 ÖSAlinti Butonu Yok Yanlizca Benim Rüyalarda  :haha:

eee oda sana özel  :haha: :haha:

ATAAN

Su Anda Bana Aksam Günesi Vuruyor, Aksam Günesi Güzelemi Vururdu Yoksa Öteki Denenemi  :haha:

gece

Hep karistiriyorum o  cümleyi, ama Güzeleydi galiba  :haha:

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 20, 2009, 06:17:43 ÖSSu Anda Bana Aksam Günesi Vuruyor, Aksam Günesi Güzelemi Vururdu Yoksa Öteki Denenemi  :haha:

o güzeli dahada güzel ediyor  :haha: :haha:

ATAAN

Bende Karistirdigim Icin Sordum Ya Gece
Canolar Bilmiyonuzmu Bakem  :haha: