Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NİLSENAM

amanınn sonumuz hiç iyi görünmüyor, :haha: :haha:

benim aşkım  şimdi deli birini aldığının farkında değil  :haha: :haha:

gece

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Mart 20, 2009, 06:38:20 ÖSamanınn sonumuz hiç iyi görünmüyor, :haha:

benim aşkım  şimdi deli birini aldığının farkında değil  :haha:

Cagar askini Tanisalim onuda alalim aramiza :haha:

ATAAN

Olurmu Nilsenam, Bilakis, Damat Beyin Daha Mutlu Olmasi Lazim, Senin Gibi Deliyi Nerden Bulacak
Diyene Bak Sanki Ben Cok Akilliymisim Gibi  :haha:

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 20, 2009, 06:39:44 ÖSOlurmu Nilsenam, Bilakis, Damat Beyin Daha Mutlu Olmasi Lazim, Senin Gibi Deliyi Nerden Bulacak
Diyene Bak Sanki Ben Cok Akilliymisim Gibi  :haha:

üzüm üzüme baka baka kararırmış  yaril:) yaril:)

gece

Karardik toptan yani  :haha:

NİLSENAM

Alıntı yapılan: gece - Mart 20, 2009, 06:39:37 ÖSCagar askini Tanisalim onuda alalim aramiza :haha:

amanın canom ne diyosun,ben gittim bari onu kaybetmeyelim  :haha: :haha:

NİLSENAM

hemde nasıl karardık  yaril:) yaril:)

ATAAN

Biz Elele Tutusup Hastanenin Yolunu Tutalim, Diyelim ki Biz Deliyiz, Daha Fazla Akilli Olamiyoruz, Sanirim Gülmekten Kimse Bize Inanmaz Yavv

gece

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Mart 20, 2009, 06:41:38 ÖSamanın canom ne diyosun,ben gittim bari onu kaybetmeyelim  :haha: :haha:

Sen nereye o oraya Canom  :haha:

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 20, 2009, 06:42:21 ÖSBiz Elele Tutusup Hastanenin Yolunu Tutalim, Diyelim ki Biz Deliyiz, Daha Fazla Akilli Olamiyoruz, Sanirim Gülmekten Kimse Bize Inanmaz Yavv
hahahhahhahaha :haha:
Hadi gidelim ;D

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 20, 2009, 06:42:21 ÖSBiz Elele Tutusup Hastanenin Yolunu Tutalim, Diyelim ki Biz Deliyiz, Daha Fazla Akilli Olamiyoruz, Sanirim Gülmekten Kimse Bize Inanmaz Yavv

haydi gidelim  yaril:) yaril:)

ATAAN

Sözcü Benim Ama, Siz Ikiniz Söylerseniz Kimse Inanmaz Deli Oldugumuza, Hem Gülersiniz Ikinizde, Ben Doktorlari Ikna Ederim Delirdigimize  :haha:

NİLSENAM

tamam sen söyle o zaman  :haha: :haha:

sanki sen gülmezssin  :haha:

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 20, 2009, 06:46:11 ÖSSözcü Benim Ama, Siz Ikiniz Söylerseniz Kimse Inanmaz Deli Oldugumuza, Hem Gülersiniz Ikinizde, Ben Doktorlari Ikna Ederim Delirdigimize  :haha:

Tamam Peki  ;D

ATAAN

Derim, Kafamizin Icinde Bir Adam Dolasiyor Gelip Zile Basip Kaciyor  :haha:

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 20, 2009, 06:47:46 ÖSDerim, Kafamizin Icinde Bir Adam Dolasiyor Gelip Zile Basip Kaciyor  :haha:

:haha: